AcasăACTUALAltex a anunţat data oficială a deschiderii magazinului din Balş

Altex a anunţat data oficială a deschiderii magazinului din Balş

spot_img
- Publicitate -spot_img
- Advertisement -

Altex deschide un nou magazin în oraşul oltean Balş. Inaugurarea locaţiei de pe strada Nicolae Bălcescu nr.192, lângă complexul Kaufland, va avea loc joi, 21 septembrie.

Deschiderea magazinului pentru publicul larg vor avea loc joi, 21 septembrie, dar inaugurarea se va desfăşura miercuri, 20 septembrie, începând cu ora 12.00,  în cadrul unui eveniment privat la care va participa Edvin Abdulachim, director comercial Altex Romania, alături de alţi reprezentanţi ai companiei, reprezentanți ai autorităților locale dar și din mediul de business.

Retailerul electro-IT Altex, controlat de omul de afaceri Dan Ostahie, a obținut o anul trecut o cifră de afaceri de 6,52 miliarde lei, în creștere de 11%.

Acesta este cel mai bun rezultat din istoria companiei, care continuă să înregistreze o creștere de două cifre procentuale pentru al patrulea an consecutiv, consolidând astfel trendul ascendent al cifrei de afaceri din ultimii 13 ani.

Pentru a-și menține creșterea, planurile companiei includ extinderea rețelei de magazine Altex și Media Galaxy, proiecte de digitalizare și automatizare procese, precum și dezvoltarea de noi categorii de produse complementare electro-IT. Bugetul de investiții alocat pentru anul 2023 este de peste 17,5 milioane de euro.  În schimb, profitul net a scăzut cu 11,5%, la 114,6 milioane de lei.

Datoriile companiei au coborât cu 1,3%, la 1,712 miliarde de lei, iar creanțele au avansat la 185,3 milioane de lei, de la 154,9 milioane de lei în 2021. Numărul mediu de salariați a scăzut cu 8,1% în cursul anului 2022, la 3.639 persoane.

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Parteneriat -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri