AcasăACTUALBărbat oprit de la suicid cu mascaţii. Îşi ameninţa şi fiica de...

Bărbat oprit de la suicid cu mascaţii. Îşi ameninţa şi fiica de 4 ani

spot_img
- Publicitate -spot_img
- Advertisement -

A fost nevoie de o intervenţie în forţă a trupelor speciale pentru a fi evitată o tragedie. Un bărbat ameninţa că îşi pune capăt zilelor şi îşi omoară fiica de patru ani.

La data de 25 august, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung au fost sesizați, prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că, un bărbat din localitatea Godeni s-ar fi urcat, pe un siloz, împreună cu fiica sa, de 4 ani și amenința cu acte de suicid.

La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung, luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale și un negociator, precum și reprezentanți ai altor instituții.

La scurt timp, bărbatul a coborât de pe siloz și s-a deplasat pe marginea unui lac, continuând să amenințe. Aici, a fost convis, de o persoană cunoscută, să renunţe la suicid şi să meargă acasă. La puțin timp, bărbatul a amenințat, din nou, că vrea să recurgă la același gesturi. Luptătorii din cadrul Serviciului pentru Acțiuni au acționat rapid și au reușit imobilizarea bărbatului și salvarea fetiței. Aceasta nu a suferit vătămări, dar a fost preluată de un echipaj medical, în vederea evaluării stării generale.

Bărbatul, de 44 de ani, a fost condus la sediul poliției, pentru audieri. În cauză, au fost sesizați reprezentanții Direcției Generale pentru Asistență Socială și Protecția Copilului.

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri