AcasăACTUALBărbat reţinut după ce a fost descoperit cu o cultură de cannabis...

Bărbat reţinut după ce a fost descoperit cu o cultură de cannabis şi peste 50 de kilograme de masă vegetală

spot_img
- Publicitate -spot_img
- Advertisement -

Poliţiştii de la Combaterea Criminalităţii Organizate şi procurorii DIICOT au găsit, în urma unor percheziţii făcute la un bărbat care se ocupa cu traficul de droguri de risc, o cultură de cannabis şi peste 50 de kilograme de masă vegetală. Bărbatul a fost reţinut.

”Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Timişoara – Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Timişoara, au efectuat percheziţii domiciliare, în judeţul Timiş, la o persoană bănuită de trafic de droguri de risc. Din cercetările efectuate a reieşit că, în cursul anului 2023, o persoană şi-ar fi înfiinţat şi întreţinut o cultură de cannabis outdoor, în curtea locuinţei sale, din judeţul Timiş, în vederea distribuirii drogurilor consumatorilor din judeţ”, a transmis, joi, IPJ Timiş.

În urma percheziţiilor au fost descoperite şi ridicate 40 de plante de cannabis, reprezentând 53,5 kilograme de masă vegetală şi 3 kilograme de substanţă vegetală uscată, mărunţită şi depozitată în mai multe recipiente.

Bărbatul care este vizat în dosar a fost audiat la sediul DIICOT Timişoara, procurorii dispunând reţinerea pentru 24 de ore a acestuia.

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Parteneriat -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri