AcasăLIFEConnect-R, Misha şi Georgiana Lobonț, printre artiştii care vor cânta la Zilele...

Connect-R, Misha şi Georgiana Lobonț, printre artiştii care vor cânta la Zilele Oraşului Balş

spot_img
- Publicitate -spot_img
- Advertisement -

Joi încep Zilele Oraşului Balş cu artişti de renume care vor susţine reprezentaţii pe scena ce va fi amplasată pe strada Fraţii Buzeşti – Zona Târgului.

Potrivit primarului Cătălin Rotea, printre cei care vor urca pe scenă se numără Connect-R, Misha şi Georgiana Lobonț.

„Cu mare bucurie vă anunțăm că se apropie Zilele Orașului Balș! Pe 7-8 septembrie, vă așteptăm să vă alăturați distracției și muzicii bune cu artiști de top: Connect-R, Misha, Georgiana Lobonț, Partydul Kiss FM.

Pe lângă acest line-up fantastic, vom avea și un program special cu muzică populară pentru a vă bucura și de tradițiile noastre autentice! Așadar, dragi prieteni, vă așteptăm la două zile de distracție și voie bună în orașul nostru. Ne vedem pe 7-8 septembrie pe strada Frații Buzești – Zona Târgului”, transmite Cătălin Rotea, pe pagina oficială de Facebook.

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri