AcasăACTUALCuplu judecat după ce a corupt, violat și agresat minore de zeci...

Cuplu judecat după ce a corupt, violat și agresat minore de zeci de ori. Cei doi făceau sex chiar şi în fața fiicei lor

spot_img
- Publicitate -spot_img
- Advertisement -

Un bărbat din Cugir, județul Alba, a fost trimis în judecată pentru zeci de violuri și agresiuni sexuale comise asupra unor minore. Soţia bărbatului a fost trimisă şi ea în judecată pentru fapte similare, iar procurorii au stabilit că una dintre infracţiuni a fost comisă în prezenţa fiicei celor doi.

Bărbatul a fost trimis în judecată în stare de arest preventiv.

Potrivit rechizitoriului, în perioada iulie 2017 – octombrie 2018, profitând de imposibilitatea persoanei vătămate T.C. de a exprima un consimţământ valabil exprimat din cauza vârstei fragede (6 – 7 ani), H.I.C. a întreţinut cu aceasta acte de natură sexuală şi un raport sexual.

Ulterior în perioada ianuarie, 2019 – martie, 2023, profitând de imposibilitatea persoanei vătămate C.A. de a exprima un consimţământ valabil exprimat din cauza vârstei fragede (8 ani la momentul de început), inculpatul H.I.C. a întreţinut cu aceasta un număr de 14 acte de natură sexuală (ce intră în componenţa infracţiunii de agresiune sexuală) şi un număr de 17 raporturi sexuale, acte sexuale orale şi alte acte de penetrare vaginală (ce intră în componenţa infracţiunii de viol).

Sex în prezenţa copiilor

În rechizitoriu se mai arată că, în perioada ianuarie, anul 2016 – martie, anul 2022, inculpatul a comis mai multe acte de natură sexuală şi a întreţinut un act sexual oral în prezenţa persoanelor vătămate minore H.A. şi T.C., care în acele momente nu aveau împlinită vârsta de 14 ani. Unul din actele mai sus menţionate a fost comis împreună cu soţia sa, suspecta H.A.V., faptele întrunind elementele constitutive ale infracţiunii de coruperea sexuală a minorilor.

„Î cursul anului 2022, în ciuda opoziţiei formulate de către persoana vătămată C.G., inculpatul H.I.C., în repetate rânduri, a comis împotriva acesteia mai multe acte de natură sexuală ce intră în componenţa infracţiunii de agresiune sexuală. În perioada 2020 – februarie, anul 2023, în ciuda opoziţiei formulate de către persoana vătămată C.D., inculpatul H.I.C., în repetate rânduri, a comis împotriva acesteia mai multe acte de natură sexuală ce intră în componenţa infracţiunii de agresiune sexuală. La data de 19.04.2022, în jurul orei 12:45, profitând de vârsta persoanei vătămate N.E. (9 ani la acel moment), inculpatul H.I.C. i-a tras acesteia pantalonii de pijama sub zona fundului (persoana vătămată rămânând dezbrăcată) şi atins-o cu palma stângă în zona feselor”, se mai arată în rechizitoriu.

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Reporter24
Reporter24
Înfiinţat în 2019, prin intermediul unui proiect cu fonduri europene, site-ul reporter24.ro a crescut foarte mult şi a devenit unul dintre brandurile din Oltenia.Următorul pas în dezvoltarea iniţiativei jurnalistice regio-locale reprezintă intrarea în portofoliul agenţiei Thinkdigital, începând din luna mai 2021.Reporter 24 îşi propune să rămână o sursă de informare reală pentru regiune, cu ştiri verificate, reportaje colorate şi interviuri quality din judeţele Dolj, Olt, Gorj, Mehedinţi, Vâlcea Teleorman şi Argeş.
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Parteneriat -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri