AcasăEDUCAŢIECursuri de navigație complete oferite de SeaFar - nu pierde ocazia!

Cursuri de navigație complete oferite de SeaFar – nu pierde ocazia!

spot_img
- Publicitate -spot_img
- Advertisement -

Mulți dintre noi s-au visat în adolescență eroi neînfricați, cu aventuri care mai de care mai spectaculoase. Fie pe uscat, fie pe mare, călătoriile imaginare erau binevenite. Vestea bună este că, indiferent de vârstă, oricare dintre noi își poate îndeplini aceste visuri.

Nu este nevoie de experiență anterioară sau cunoștințe speciale în domeniul navigației, toate acestea pot fi deprinse ușor în cadrul cursurilor. La școala nautică SeaFar oricine are șansa să experimenteze o zi pe mare și mai apoi să se înscrie la cursurile de navigație. În felul acesta va avea parte de aventura mult dorită: navigarea pe ape. Aflăm din rândurile de mai jos cum se procedează.

O școală de navigație pentru toată lumea

Dacă te-ai întrebat la cine poți apela pentru a obține permisul de navigare cu barca, răspunsul este simplu: la profesioniștii care fac acest lucru cu pasiune, pentru ca oricine să se simtă încrezător în forțele sale. Vorbim aici, desigur, despre SeaFar Yachting, o școală de navigație dar nu numai, creată pentru cei care iubesc ieșirile pe ape cu barca.

În cadrul acestor cursuri se pot învăța mai multe categorii distincte de navigare, în special navigarea pe ape interioare așa cum ar fi lacuri, râuri, fluvii sau în deltă. Pe de altă parte, tot aici se pot deprinde abilități speciale cum ar fi manevrarea navei cu vele, dar și navigarea maritimă de tip 6 mile de coastă. Tot în cadrul acestei școli se pot face cursuri și pentru obținerea certificatului radio GMDSS-LRC.

Informații detaliate privind cursul de navigație

Pe pagina oficială seafar.ro se găsesc detalii importante pentru cei care doresc să urmeze cursurile școlii de navigație. Anume, aici este pus la dispoziția publicului un formular special creat pentru mai multe informații pentru înscrierea propriu-zisă. Este important ca datele să fie completate corect în spațiile marcate, deoarece acestea vor servi pentru procesul de înscriere într-un final.

Este bine de știut că aceste date personale nu vor fi stocate, ci ele folosesc strict pentru înscrierea la cursuri. Într-un timp de așteptare scurt, se va lua legătura cu fiecare persoană în parte, pentru stabilirea detaliilor finale.

Cursurile de navigație se împart între categoriile D, C, S sau combinate, pentru obținerea a câtor mai multe cunoștințe în cadrul unui singur curs.

Alte servicii deosebite oferite de SeaFar

Pe lângă cursurile de navigație complexe de pe site, echipa de la SeaFar oferă și alte tipuri de servicii interesante, dar mai ales originale. Vorbim aici despre oferta de a face un team building pe velier, ocazie cu care performanța echipei participante se poate îmbunătăți. În felul acesta și rezultatele în afaceri vor evolua considerabil.

Mai apoi, tot pe un velier se pot organiza petreceri memorabile, așa cum ar fi petrecerea burlacilor sau burlăcițelor. De această oportunitate se poate bucura oricine care dorește să rămână cu amintiri frumoase.

Nu în ultimul rând, o căsătorie civilă pe mare poate fi o experiență de neuitat, organizată cu suflet de echipa de la SeaFar. Alături de familie și prieteni, acest moment poate fi unul fabulos.

Pentru detalii și înscrieri se poate accesa pagina oficială Seafar.ro

Contact: contact@seafar.ro

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Parteneriat -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri