AcasăACTUALFetiţă cu dizabilităţi lăsată fără aparat auditiv de un hoţ, pe litoral

Fetiţă cu dizabilităţi lăsată fără aparat auditiv de un hoţ, pe litoral

spot_img
- Publicitate -spot_img
- Advertisement -

O familie din Iași încearcă cu disperare să recupereze un ghiozdan care le-a fost furat în timp ce erau cazați la Eforie. În ghiozdan, pe lângă un laptop și un ceas, se afla și partea exterioară a unui aparat auditiv, fără de care fetița lor nu poate auzi deloc.

„Noi în dimineața zilei de 18 august am eliberat camera de la Venus. Am plecat cu toate bagajele la Aqua Magic, cu copiii, iar seara ne-am cazat la Eforie. Abia pe 20 august am realizat că ghiozdanul lipsește. În zilele acestea nu a purtat aparatul pentru că nu are voie să intre cu aparatul în mare și noi am stat la plajă mai tot timpul. Copilul are mai multe dizabilități și nu aude deloc fără acel aparat auditiv”, a declarat pentru Replica de Constanța, Andreea I., mama copilului.

Ea spune că cel care a furat ghiozdanul, nu are ce să facă cu respectivul aparat auditiv, întrucât acesta este compus din două parți, una fiind în interiorul urechii copilului. „În ghiozdan, pe lângă aparatul auditiv, se mai afla un laptop și un ceas, dar aparatul este mai scump decât tot ce se afla în respectivul ghiozdan. Doar partea exterioară, care este pierdută, costă 7.000 de euro. (…) Cel care a luat ghiozdanul, și implicit aparatul, nu are ce să facă cu el, cele două piese fiind împerecheate”, a mai spus femeia pentru Replica de Constanța.

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Reporter24
Reporter24
Înfiinţat în 2019, prin intermediul unui proiect cu fonduri europene, site-ul reporter24.ro a crescut foarte mult şi a devenit unul dintre brandurile din Oltenia. Următorul pas în dezvoltarea iniţiativei jurnalistice regio-locale reprezintă intrarea în portofoliul agenţiei Thinkdigital, începând din luna mai 2021. Reporter 24 îşi propune să rămână o sursă de informare reală pentru regiune, cu ştiri verificate, reportaje colorate şi interviuri quality din judeţele Dolj, Olt, Gorj, Mehedinţi, Vâlcea Teleorman şi Argeş.
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri