AcasăACTUALMinore ținute în cătușe de către un bărbat. Le folosea pentru prostituție...

Minore ținute în cătușe de către un bărbat. Le folosea pentru prostituție și videochat

spot_img
- Publicitate -spot_img
- Advertisement -

Un bărbat din Prahova a fost arestat preventiv, fiind acuzat că a constrâns două fete să se prostitueze și să facă videochat. Anchetatorii spun că pe timpul nopții, dar și în momentele în care nu putea supraveghea victimele, bărbatul le imobiliza folosind cătușe.

Conform Poliției Române, în perioada mai – iunie un bărbat ar fi recrutat, adăpostit și primit, în scopul exploatării sexuale, două minore pe care le-ar fi constrâns să să prostitueze și să facă videochat.

De mai multe ori, una dintre fete ar fi plecat de acasă, „aflându-se într-o stare de vulnerabilitate cauzată de situația sa familială – plasament la asistent social”, iar bărbatul ar fi profitat de această situație și ar fi recrutat-o pentru prostituție, spun anchetatorii. Pe timpul nopții, dar și în momentele în care nu le putea supraveghea, bărbatul pe imobiliza cu cătușe pe cele două fete, pentru a se asigura că nu fug.

Bărbatul a fost reținut, apoi arestat preventiv pentru 30 de zile, pentru infracțiunea de trafic de minori.

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Reporter24
Reporter24
Înfiinţat în 2019, prin intermediul unui proiect cu fonduri europene, site-ul reporter24.ro a crescut foarte mult şi a devenit unul dintre brandurile din Oltenia. Următorul pas în dezvoltarea iniţiativei jurnalistice regio-locale reprezintă intrarea în portofoliul agenţiei Thinkdigital, începând din luna mai 2021. Reporter 24 îşi propune să rămână o sursă de informare reală pentru regiune, cu ştiri verificate, reportaje colorate şi interviuri quality din judeţele Dolj, Olt, Gorj, Mehedinţi, Vâlcea Teleorman şi Argeş.
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri