AcasăLIFEO televiziune din România a transmis „imagini” din tunelurile din Bucegi. Reacţia...

O televiziune din România a transmis „imagini” din tunelurile din Bucegi. Reacţia CNA

spot_img
- Publicitate -spot_img
- Advertisement -

Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) prezintă pe pagina de Facebook un derapaj al televiziunii Naşul TV.

Astfel, în cadrul unei emisiuni au fost prezentate „imagini” din interiorul munților Bucegi. Invitatul, un influencer britanic, a susţinut că este vorba despre „tuneluri de mari dimensiuni, care duc către alte continente”.

Emisiunea a fost vizionată în şedinţa CNA de miercuri.

„În ședința de miercuri, 23 august, CNA a vizionat emisiunea „Să vorbim despre tine” difuzată pe postul Nașul TV în 05.05.2023. În emisiune, invitatul Sacha Stone, influencer britanic, a prezentat imagini din interiorul munților Bucegi, România. Domnia-sa a afirmat că în interiorul Bucegilor există tuneluri de mari dimensiuni, care duc către alte continente. De asemenea, au fost prezentate imagini ale unor structuri de mari dimensiuni (250 metri înălțime), respectiv câteva statui și o piramidă, aflate în interiorul acestor tuneluri. Moderatoarea emisiunii, doamna Gabriela Calițescu, nu a prezentat dovezi independente cu privire la aceste informații, unul dintre motivele invocate de domnia-sa fiind că accesul în tunelurile din Bucegi este interzis”, se arată în postarea CNA.

Consiliul transmite că a decis, în unanimitate, să amâne analiza emisiunii cu două săptămâni „pentru a permite echipei de ziariști de la Nașul TV să verifice la fața locului existența tunelurilor și a construcțiilor din interiorul acestora”.

„În virtutea rolului său de apărător al libertății de exprimare și al liberului acces la informații de interes public, CNA adresează un apel tuturor autorităților relevante să nu împiedice accesul ziariștilor în tunelurile secrete din Bucegi”, mai transmit cei de la CNA.

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Parteneriat -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri