AcasăACTUALPanică în Gara Caracal, din cauza unui vagon încărcat cu propan. Trafic...

Panică în Gara Caracal, din cauza unui vagon încărcat cu propan. Trafic feroviar blocat

spot_img
- Publicitate -spot_img
- Advertisement -

Panică în Gara Caracal, seara trecută, în urma unei alertări cu privire la faptul că există scurgeri de propan la robinetul unui vagon încărcat. Zona a fost balizată pe un perimetru de 400 de metri, iar traficul feroviar a fost blocat.

Potrivit ISU Olt, la faţa locului au fost dislocate mai multe autospeciale, iar pentru protecţia populaţiei a fost balizat un perimetru de 400 de metri.

„În urma unui apel la Numărul Unic 112, care anunța scurgeri la un robinetul unui vagon încărcat cu propan, în Gara Caracal, la locul evenimentului au fost dislocate două autospeciale de stingere, o autospecială CBRN (Chimic, Biologic, Radiologic și Nuclear) și două autospeciale pentru primă intervenție.

Pentru protecția populației din zona Gării Caracal, a fost balizat un perimetru de siguranță de 400 de metri. Nu au fost persoane evacuate.

În urma manevrelor efectuate de echipele de intervenție și personalul de pe locul de muncă, robinetul a fost închis, iar în urma măsurătorilor echipajului CBRN toate valorile au fost zero”, transmite ISU Olt.

Traficul feroviar a fost reluat în jurul orei 22.00.

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri