AcasăACTUALPești Piranha au invadat un lac de acumulare din România

Pești Piranha au invadat un lac de acumulare din România

spot_img
- Publicitate -spot_img
- Advertisement -

Cei care au fost la pescuit în acest sfârșit de săptămâna, zona Firiza-Baraj din Baia Mare, au avut parte de surprize în ceea ce privește captura lor. Mai mulți pești Piranha au fost pescuiți și fotografiați.

„Aseară cand am fost la pescuit am avut ocazia să prind si eu un Piranha la barajul Firiza, am auzit că au fost prinși mai mulți pești, e o surpriză pentru mine dar mă gândesc la consecințe deoarece sunt turiști care fac baie, iar acest pește este recunoscut pentru ferocitatea și dinții săi foarte ascuțiți”, a declarat unul dintre pescari pentru jurnamm.ro .

Deocamdată nu se ştie cum au ajuns aceşti peşti originari din America de Sud într-un lac din Maramureş. Atât localnicii, cât şi turiştii sunt speriaţi şi spun că vor evita deocamdată să facă baie în Lacul Firiza. Este cunoscut faptul că peştii Piranha sunt extrem de periculoşi, sunt peşti carnivori şi pot ataca inclusiv oamenii.

newsweek.ro

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Parteneriat -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri