AcasăRECOMANDATESportiva Andreea Jifcu din Slatina, medalie de argint cu echipa României la...

Sportiva Andreea Jifcu din Slatina, medalie de argint cu echipa României la Gimnaziada U15, în Brazilia

spot_img
- Publicitate -spot_img
- Advertisement -

Echipa de tenis de masă feminină a României, care concurează la Gimaziada U15 din Brazilia, a reuşit să obţină medalia de argint la proba pe echipe. Din echipă face partea sportiva din Slatina Andreea Jifcu.

Federaţia Română de Tenis de Masă a anunţat primele performanţe de la Gimnaziadda U15 2023, ce se desfăşoară în aceste zile la Rio de Janeiro, în Brazilia. Ambele echipe au obținut medaliile de argint

În Rio de Janeiro, sportivii și antrenoarea Anamaria Sebe iau parte la experiența competiției, care a început cu clasări pe podium și activitățile din cadrul programului „Cultural Day”.

Astfel, echipa feminină, formată din Andreea Băiașu, Andreea Jifcu, Vivien Tamaș, a încheiat grupa pe locul secund, după: 7-0 cu Anglia, 5-2 cu Brazilia, 2-5 cu China, 7-0 cu Bulgaria și 7-0 cu Serbia.

Pe a doua treaptă a podiumului s-a clasat și echipa masculină, Robert Istrate, Robert Podar, Mihai Nagy, după: 0-7 cu China, 4-3 cu Brazilia, 4-3 cu Anglia și 7-0 cu Serbia.

Gimnaziada U15 2023 continuă cu probele individuale.

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Reporter24
Reporter24
Înfiinţat în 2019, prin intermediul unui proiect cu fonduri europene, site-ul reporter24.ro a crescut foarte mult şi a devenit unul dintre brandurile din Oltenia. Următorul pas în dezvoltarea iniţiativei jurnalistice regio-locale reprezintă intrarea în portofoliul agenţiei Thinkdigital, începând din luna mai 2021. Reporter 24 îşi propune să rămână o sursă de informare reală pentru regiune, cu ştiri verificate, reportaje colorate şi interviuri quality din judeţele Dolj, Olt, Gorj, Mehedinţi, Vâlcea Teleorman şi Argeş.
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Parteneriat -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri