AcasăACTUALTânără îngropată de vie din greşeală. Familia a mers la cimitir după...

Tânără îngropată de vie din greşeală. Familia a mers la cimitir după ce mai mulţi oameni au spus că se aud zgomote din criptă

spot_img
- Publicitate -spot_img
- Advertisement -

O femeie de 37 de ani, Rosangela Almeida dos Santos, din Brazilia, a fost îngropată de vie din greșeală și a rămas conștientă timp de 11 zile, încercând să iasă din cavou. Familia ei a mers la cimitir pentru a vedea ce se întâmplă, după ce mai mulți oameni au spus că au auzit țipete din mormânt.

Rudele au spart sicriul și unele dintre ele au spus că picioarele femeii erau calde și că avea răni pe frunte și pe mâini, scriu Daily Mail și The Mirror. Mai mult, și cuiele de pe marginea coșciugului erau ridicate, iar pe capac erau zgârieturi și sânge.

Conform certificatului de deces, Rosangela a murit la un spital din nord-estul Braziliei, după ce a stat o săptămână internată, din cauza septicemiei și a două infarcturi. A doua zi după „moarte” a fost înmormântată într-o criptă. Femeia era căsătorită și nu avea copii. Încă de la șapte ani avea stări repetate de leșin. Lua medicamente anticonvulsivante.

„Când am ajuns în fața mormântului, am auzit zgomote din interiorul acestuia. Am crezut că puștii care se jucau în jurul cimitirului îmi făceau vreo farsă. Apoi am auzit niște gemete”, a povestit o femeie care a și dat „alarma”.

Mama Rosangelei spune că atunci când au exhumat-o, a observat că pe trupul fiicei ei erau răni care nu existaseră în ziua înmormântării. Familia crede că femeia a fost declarată decedată dintr-o eroare și a raportat incidentul la poliție.

Sora Rosangelei a spus: „Nu vrem să acuzăm niciun doctor, nu vrem să cauzăm probleme, dar am fost martorii acestei situații. Nu există nicio șansă ca o persoană să fie îngropată pentru 11 zile și să fie tot caldă.”

Șeful poliției a declarat: „Am început să luăm declarații de la membrii familiei și de la alte persoane. Dacă este nevoie, vom exhuma încă o dată trupul pentru a descoperi ce s-a întâmplat cu adevărat”, potrivit digi-world.tv.

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Reporter24
Reporter24
Înfiinţat în 2019, prin intermediul unui proiect cu fonduri europene, site-ul reporter24.ro a crescut foarte mult şi a devenit unul dintre brandurile din Oltenia. Următorul pas în dezvoltarea iniţiativei jurnalistice regio-locale reprezintă intrarea în portofoliul agenţiei Thinkdigital, începând din luna mai 2021. Reporter 24 îşi propune să rămână o sursă de informare reală pentru regiune, cu ştiri verificate, reportaje colorate şi interviuri quality din judeţele Dolj, Olt, Gorj, Mehedinţi, Vâlcea Teleorman şi Argeş.
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Parteneriat -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri