AcasăACTUAL1 Decembrie, la Slatina: 1.000 de meniuri tradiţionale, oferite gratuit de Primărie

1 Decembrie, la Slatina: 1.000 de meniuri tradiţionale, oferite gratuit de Primărie

spot_img
- Publicitate -spot_img
- Advertisement -

Primăria Slatina oferă gratuit 1.000 de meniuri tradiţionale, pe 1 Decembrie, cu ocazia Zilei Naţionale. Finanţarea evenimentului este asigurată din sponsorizări, potrivit unui proiect ce urmează să fie aprobat de Consiliul Local.

Potrivit sursei citate, vor fi distribuite gratuit 1.000 meniuri cu produse tradiționale ce conțin iahnie de fasole, cârnați la grătar, murături, ar şi băuturi calde, chifle.

Pentru desfăşurarea evenimentului, care este finanţat graţie unei sponsorizări, se va amenaja un  stand alimentar, pe o suprafață de maxim 150 metri pătraţi, în vecinătatea Esplanadei Slatina și a Centrului Comercial „Winmarkt”.

Reamintim că după aprobarea Ordonanţei 90/2023, administraţiile locale şi instituţiile de stat nu mai pot angaja noi cheltuieli, în lunile noiembrie şi decembrie, pentru a se încadra în deficit. Din acest motiv, în mai multe localităţi nu se mai organizează evenimente cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă.

Primăria Slatina a reuşit să obţină sponsorizări şi, în perioada 1 decembrie 2023 – 7 ianuarie 2024, pe Aleea Eroilor din proximitatea Parcului Tineretului va funcţiona un Târg de Crăciun cu 30 de căsuţe, unde vor veni diverşi comercianţi.

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Parteneriat -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri