AcasăACTUAL100 de cupluri care au împlinit 50 de ani de căsătorie, premiate...

100 de cupluri care au împlinit 50 de ani de căsătorie, premiate la Slatina, în cadrul Zilelor Oraşului

spot_img
- Publicitate -spot_img
- Advertisement -

100 de cupluri din Slatina care au împlinit 50 de ani de la căsătorie au fost premiate, duminică seara, de primarul Emil Moţ, în cadrul evenimentului Gala Seniorilor.

Evenimentul s-a desfăşurat la Centrul Cultural „Eugen Ionescu” din Slatina. Emil Moţ le-a mulţumit pentru exemplul pe care îl dau societăţii actuale, adăugând că urmaşii lor trebuie să înveţe ceea ce înseamnă familia.

„A fost foarte emoționant, în primul rând, pentru că în anul acesta, Primăria Municipiului Slatina a premiat 100 de cupluri care au făcut în anul 2023, 50 de ani de căsătorie. Este un lucru foarte, foarte important. După cum le-am spus și dânșilor, din punctul meu de vedere, familia este motorul societăţii. Ei sunt bunicii și părinții părinţii noştri și ne-au învățat și pe noi, care suntem urmaşii lor, ce înseamnă familia.  În seara asta, Primăria Municipiului Slatina le-a arătat respectul cuvenit acestor oameni, pentru cei care au pus bazele familiei și, implicit, bazele societății în care trăim noi astăzi. Așa că vreau să le urez încă o dată la mulți ani, să fie alături de noi cât mai mult timp și să ne învețe în continuare și pe noi, și pe copiii noștri, ce înseamnă o societate unită, ce înseamnă o societate bună și, bineînțeles, ce înseamnă familia”, a declarat Emil Moţ.

Evenimentul a fost prezentat de actorul Andrei Duban. La final, seniorii au primit în dar un moment artistic susţinut de Gabriel Dorobanţu.

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Parteneriat -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri