AcasăLIFE2640 de articole publicate în presa românească în doar 6 luni și...

2640 de articole publicate în presa românească în doar 6 luni și monitorizate în permanență. Se poate! Cu Publyo™️!

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Publyo™️ este primul sistem CRM creat în România pentru specialiștii în marketing și agențiile de publicitate online.

Te-ai gândit vreodată până acum cum ar fi dacă ai putea implementa o campanie de advertoriale în doar 5 minute? Sau ce s-ar întâmpla dacă fiecare advertorial publicat de tine în presa românească ar rămâne exact acolo unde ți-ai dorit să apară? Ei bine, răspunsurile la aceste întrebări, precum și la multe alte dileme cu care se confruntă specialiștii în marketing le poți afla solicitând un abonament Publyo™️ CRM.

Publyo™️ a fost lansat cu doar jumătate de an în urmă, de către Oblyo Digital Agency în colaborare cu Weboratory Capital și a câștigat repede inimile specialiștilor în marketing întrucât oferă niște unice, cu avantaje imposibil de obținut prin alte metode.

Publyo™️ îți permite să planifici, să raportezi și apoi să monitorizezi fiecare din articolele campaniilor tale de content marketing, cu un minim de efort din partea ta ca utilizator, dar în cel mai eficient mod cu putință.

Uită de orele nesfârșite pe care le petreceai la telefon cu clienții tăi, cu membrii echipei de writeri sau cu publisherii pentru că acum poți obține aceleași rezultate, sau rezultate poate chiar mai bune setand campaniile tale de marketing prin Publyo™️.

Ca să lansezi o campanie de content marketing folosind un cont Publyo™️, nu trebuie decât să introduci în sistem niște date de bază precum: cuvintele cheie care vrei să apară în fiecare articol, link-urile pe care le preferi, publicația care vrei să-ți preia materialul etc. Și apoi, poți să te relaxezi.

Toate informațiile introduse de tine merg mai departe către echipa ta de writeri, iar când aceasta realizează materialele cerute de tine unul câte unul și le încarcă în sistem, acestea merg mai departe către clienții tăi. Apoi, odată ce clienții aprobă articolele, procesul continuă și materialele scrise ajung la publisheri și de la ei direct în publicațiile preferate. Iar totul, cheltuind doar cele câteva minute care au fost necesare pentru a seta campania.

Nu trebuie să-ți faci griji nici în legătură cu raportarea materialelor. Publyo™️ face și acest lucru pentru tine, la fel cum se ocupă și de monitorizare pentru a avea garanția că fiecare material în care ai investit rămâne acolo unde ai solicitat publicarea lui și nici nu apar modificări în conținutul său.

Cu alte cuvinte, cu ajutorul sistemului Publyo™️ profiți mai mult de fiecare ban pe care îl investești în publicitatea online și de asemenea, poți oferi clienților tăi servicii de promovare mai calitative și mai profesionale.

Cine a profitat până acum de sistemul CRM Publyo™️?

Cu așa premise, Publyo™️ a câștigat rapid popularitate. Specialiștii în marketing care se saturasera să mai consume resurse importante pentru sarcini de rutină sau să piardă bani când articolele publicate de ei pe internet dispăreau, au îmbrățișat cu interes conceptul Publyo™️ și au început imediat să folosească sistemul.

Astfel, până acum, prin Publyo™️ s-au publicat deja 2640 de articole în presa românească, îndeaproape monitorizate pentru că beneficiarii lor să aibă parte de o experiență fool proof. De asemenea, Publyo™️ a ajuns să gestioneze 137 de clienți care spun că nu s-ar mai întoarce niciodată la vechile obiceiuri și la modul tradițional de a face publicitate pe internet.

Proiectul a cucerit până acum 17 agenții de marketing care s-au alăturat inițiativei Publyo™️ și au devenit partenerele acestuia, dar și 80 de publisheri care se bucură acum de mai multe solicitări, dar în același timp și de mai puține taskuri deoarece este extrem de simplu să postezi pe propriul website un articol venit din partea sistemului CRM Publyo™️.

Nu în ultimul rând, merită să amintim și despre cele 745 de publicații înrolate în sistem până acum prin care oricine dorește să crească vizibilitatea în mediul online a brandului său o poate face alegând exact ceea ce i se potrivește.

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are peste 16 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Ştirea ta -spot_img
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Parteneriat -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri