AcasăADMINISTRAŢIEA fost desemnată firma care va elabora studiul de fezabilitate al drumului...

A fost desemnată firma care va elabora studiul de fezabilitate al drumului Craiova-Lugoj

spot_img
spot_img
- Advertisement -

A fost desemnat câștigătorul contractului pentru elaborarea Studiului de Fezabilitate destinat construcției drumului de mare viteză Craiova- Drobeta Turnu Severin- Lugoj, anunţă ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu.

Asocierea Egis Romania SA – Search Corporation S.R.L.– Italrom Inginerie Internațională SRL – Geostud S.R.L. – ECO Geodrum S.R.L. – Egis International SAS a fost desemnată câștigătoarea acestui contract de peste 92,7 milioane de lei fără TVA.

„Prin construcția acestui drum va fi redus considerabil timpul de călătorie între localitățile Craiova și Lugoj. În plus, va fi asigurată o conexiune mai eficientă cu viitoarele drumuri expres Craiova – Pitești și Craiova- Târgu Jiu”, transmite Sorin Grindeanu.

CITEŞTE ŞI: Premierul şi vicepremierul, vizită în judeţul Olt. Ciucă şi Grindeanu au mers pe şantierul Drumului Expres (FOTO)

 

 

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are peste 16 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Parteneriat -spot_img
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Parteneriat -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri