AcasăLIFEA încetat din viață Florin Beciu, directorul Teatrului Național Caracal

A încetat din viață Florin Beciu, directorul Teatrului Național Caracal

spot_img
- Publicitate -spot_img
- Advertisement -

Directorul Centrului Cultural Municipal „Radu Şerban” din Caracal, Florin Beciu, a încetat din viață, potrivit unui anunț al instituției.

Centrul Cultural Municipal „Radu Şerban” din Caracal are în subordine mai multe instituții de cultură din municipiu, printre care Teatrul Național.

Florin Beciu a luptat cu o boală cruntă, iar în această dimineață a încetat din vață.

„Anunțăm cu regret plecarea mult prea timpurie a actorului, regizorului artistic, colegului și prietenului Florin Beciu. Ne simțim lipsiți de un om care nu de puține ori a poziționat activitatea artistică mai presus de sine, arătând dovada sacrificiului ori de câte ori avea ocazia.  Rămânem cu generozitatea, inteligența sensibilă, verticalitatea și disponibilitatea unui om care a făcut atâția tineri să își deschidă aripile și să creadă că pot mai mult. De aceea spunem că Florin va trăi veșnic prin sutele de adolescenți care au avut bucuria de a lucra cu el și de a se lăsa purtați de sfaturile sale. Este o pierdere mai presus de cuvinte, mai presus de necuvinte. Drum lin!”, transmite Centrul Cultura Municipal, pe Facebook.

Pentru cei care doresc să își ia rămas bun, slujba de înmormântare va avea loc miercuri,  1 martie, ora 12.00, la Biserica din Cimitirul Nr.1 , strada Carpati nr.112.

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Parteneriat -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri