AcasăACTUALAdolescent condamnat după ce şi-a ucis cu sălbăticie străbunica

Adolescent condamnat după ce şi-a ucis cu sălbăticie străbunica

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Un adolescent în vârstă de 17 ani își va petrece următorii nouă ani într-un centru de detenție după ce, anul trecut, și-a ucis străbunica, în vârstă de 86 de ani.

Judecătorii care l-au trimis după gratii consideră că tragedia putea fi evitată, dacă nu era ignorat de familie și nu își petrecea mai tot timpul cu jocuri de calculator pline de violență. O parte din vină o are și Direcția de Protecția Copilului, care răspundea de minor, pentru că părinții erau absenți din viața lui. Tatăl l-a abandonat, iar mama l-a lăsat mai mult în grija bunicii.

După ce a băut cu un prieten, băiatul, în vârstă de 16 ani la data comiterii faptei, a intrat în casa femeii ca să fure bani. Biata bătrână l-a surprins și a atacat-o brutal. Femeia s-a stins după trei zile la spital.

Șocați de cele petrecute, judecătorii a două instanțe l-au condamnat pe adolescent la măsura privativă de libertate într-un centru de detenție, vreme de nouă ani de zile. Așa că tânărul arestat preventiv încă de la momentul crimei va ajunge într-un centru de minori, unde va rămâne chiar după îndeplinirea vârstei majoratului. Asta, bineînțeles, dacă nu va avea probleme în spatele gratiilor, caz în care va fi transferat într-un penitenciar de maximă siguranță, potrivit ştirileprotv.ro.

- Publicitate-spot_img

Mai multe ştiri

- Publicitate-spot_img

SCIENCE+

Emisiunea "Reporter 24"

- Publicitate-spot_img
Reporter24
Reporter24
Înfiinţat în 2019, prin intermediul unui proiect cu fonduri europene, site-ul reporter24.ro a crescut foarte mult şi a devenit unul dintre brandurile din Oltenia.Reporter 24 îşi propune să rămână o sursă de informare reală pentru regiune, cu ştiri verificate, reportaje colorate şi interviuri quality din judeţele Dolj, Olt, Gorj, Mehedinţi, Vâlcea Teleorman şi Argeş.
- Parteneriat -spot_img
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri