AcasăACTUALAdolescent de 16 ani, mort pe terenul de fotbal. Băiatul avea probleme...

Adolescent de 16 ani, mort pe terenul de fotbal. Băiatul avea probleme cardiace

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Un adolescent de 16 ani a murit în timp ce juca fotbal alături de mai mulţi prieteni, în localitatea Biled din judeţul Timiş. El avea probleme cardiace, fiind chiar operat pe cord.

”La data de 25 februarie a.c., poliţiştii Secţiei 3 Rurale Sânandrei au fost sesizaţi, prin apel 112, cu privire la faptul că în momentul în care se juca fotbal cu mai mulţi tineri, un minor ar fi leşinat pe terenul de sport de pe strada Castanilor din localitatea Biled, rămânând în stare de inconştienţă. Poliţiştii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre un minor, în vârstă de 16 de ani, căruia echipajul medical prezent la faţa locului îi efectua manevrele de resuscitare”, a transmis IPJ Timiş.

Băiatul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale, însă din acesta a decedat.

Potrivit anchetatorilor, adolescentul avea probleme cardiace fiind chiar operat pe cord, în trecut.

În cauză, poliţiştii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă, conform procedurilor.

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

News.ro
News.ro
News.ro este cea mai nouă agenţie de presă din România şi s-a născut din dorinţa şi voinţa unor jurnalişti de agenţie cu mare experienţă de a oferi în continuare conţinut de calitate, relevant, adaptat condiţiilor actuale de piaţă, către clienţi media şi corporate.News.ro este o agenţie independentă, constituindu-se în răspunsul nostru la realităţile din piaţa media, afectată de influenţe politice, economice şi de degradarea politicilor editoriale şi a modului în care se practică jurnalismul.News.ro funcţionează în cadrul unei companii înfiinţate în 2016, dedicată special operării business-ului de agenţie. Misiunea noastră este de a deveni lider pe acest segment media.
- Ştirea ta -spot_img
- Ştirea ta -spot_img
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Parteneriat -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri