AcasăACTUALAdolescent reţinut după ce şi-a ucis părinţii adoptivi şi sora. Acesta era...

Adolescent reţinut după ce şi-a ucis părinţii adoptivi şi sora. Acesta era frustat după ce a fost privat de telefonul mobil

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Un adolescent brazilian și-a ucis părinții și sora în casa familiei, folosind arma de serviciu a tatălui său, pentru că fusese privat de telefon, potrivit detaliilor anchetei publicate miercuri, 22 mai.

Tripla crimă care a șocat Brazilia a avut loc vineri în capitala economică São Paulo (sud-est), dar nu a fost dezvăluită decât luni, când adolescentul de 16 ani a contactat poliția pentru a spune că a împușcat mortal trei membri ai familiei sale, transmite Le Figaro.

„Poliția a fost chemată chiar de adolescent, care a mărturisit crima”, a explicat într-un comunicat Secretariatul de Securitate din Sao Paulo. „El a dezvăluit că vineri a folosit arma de serviciu a tatălui său, un polițist municipal în vârstă de 57 de ani, pentru a-l ucide pe el, pe sora sa în vârstă de 16 ani și pe mama sa în vârstă de 50 de ani”, a adăugat comunicatul.

Comisarul însărcinat cu ancheta, Roberto Afonso, a explicat miercuri, într-un interviu acordat postului local de televiziune TV Record, că adolescentul s-a simțit „foarte frustrat” după ce a fost privat de telefonul său mobil de către părinții săi în urma unei certuri. Povestea este deosebit de înfiorătoare: minorul, care a fost adoptat, a decis apoi să ia arma de serviciu a tatălui său, un polițist municipal, și să-l împuște în spate, omorându-l pe loc. Apoi a urcat la etaj și și-a împușcat sora în față. Adolescentul a așteptat apoi câteva ore până când mama sa s-a întors, omorând-o cu aceeași armă. 

Poliţie anunţată după trei zile

Potrivit anchetatorilor, adolescentul a stat în casa familiei cu cele trei cadavre timp de trei zile, până când a fost reținut luni, după ce a contactat autoritățile. În acest timp, el a mers la o sală de sport și a făcut cumpărături la o brutărie. El le-a spus polițiștilor că a înjunghiat corpul mamei sale „într-un acces de furie” sâmbătă, a doua zi după tripla crimă. Potrivit comisarului, adolescentul avea un „comportament rece” atunci când a raportat evenimentele. El a fost plasat într-o instituție pentru minori, întrucât vârsta răspunderii penale în Brazilia este de 18 ani.

- Publicitate-spot_img

Mai multe ştiri

- Publicitate-spot_img

SCIENCE+

Emisiunea "Reporter 24"

- Publicitate-spot_img
Reporter24
Reporter24
Înfiinţat în 2019, prin intermediul unui proiect cu fonduri europene, site-ul reporter24.ro a crescut foarte mult şi a devenit unul dintre brandurile din Oltenia.Reporter 24 îşi propune să rămână o sursă de informare reală pentru regiune, cu ştiri verificate, reportaje colorate şi interviuri quality din judeţele Dolj, Olt, Gorj, Mehedinţi, Vâlcea Teleorman şi Argeş.
- Parteneriat -spot_img
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri