AcasăACTUALAjutor cerut de la pirotehnişti de o fostă judecătoare după ce a...

Ajutor cerut de la pirotehnişti de o fostă judecătoare după ce a găsit un dispozitiv străin în maşină

spot_img
spot_img
- Advertisement -

O femeie din municipiul Arad a sunat, miercuri, la numărul de urgenţă 112 pentru a anunţa că ar fi ameninţată şi că pe unul dintre autoturismele sale se află un dispozitiv străin. La locul indicat intervin poliţişti, jandarmi, pompieri şi pirotehnişti. Femeia ar fi o fostă judecătoare de la Tribunalul Arad, care s-a pensionat la începutul lunii.

Potrivit presei locale din Arad, femeia care a solicitat intervenţia poliţiştilor şi pirotehniştilor după ce ar fi observat un dispozitiv suspect pe maşina sa se numeşte Liliana Ştef şi este o fostă judecătoare de la Tribunalul Arad. Aceasta s-a pensionat la începutul lunii noiembrie.

”Poliţiştii arădeni au fost sesizaţi despre faptul ca o femeie, din Arad, ar fi ameninţată, iar pe unul din automobilele acesteia s-ar fi montat un dispozitiv străin. Zona a fost asigurată, peroanele din imobilele din zona în curs de evacuare, fiind constituit un perimetru de siguranţă. Traficul a fost blocat pe toată strada. A fost solicitată echipa de pirotehnişti”, a transmis IPJ Arad.

La faţa locului se află efective ale IPJ Arad, ISU Arad şi IJJ Arad. Incidentul are loc pe strada Mărăşeşti din municipiul Arad.
În 29 mai 2021, tot în Arad, maşina omului de afaceri Ioan Crişan a explodat, după ce pe autoturism a fost montat un dispozitiv exploziv. În urma exploziei, omul de afaceri care se afla în autoturism a murit. Atunci, suflul exploziei a fost atât de puternic încât a spart geamurile locuinţelor din apropiere.  Poliţiştii nu i-au găsit, nici până în prezent, pe cei care au montat dispozitivul explozibil pe maşina omului de afaceri.
- Publicitate-spot_img

Mai multe ştiri

- Publicitate-spot_img

SCIENCE+

Emisiunea "Reporter 24"

- Publicitate-spot_img
News.ro
News.ro
News.ro este cea mai nouă agenţie de presă din România şi s-a născut din dorinţa şi voinţa unor jurnalişti de agenţie cu mare experienţă de a oferi în continuare conţinut de calitate, relevant, adaptat condiţiilor actuale de piaţă, către clienţi media şi corporate. News.ro este o agenţie independentă, constituindu-se în răspunsul nostru la realităţile din piaţa media, afectată de influenţe politice, economice şi de degradarea politicilor editoriale şi a modului în care se practică jurnalismul. News.ro funcţionează în cadrul unei companii înfiinţate în 2016, dedicată special operării business-ului de agenţie. Misiunea noastră este de a deveni lider pe acest segment media.
- Parteneriat -spot_img
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri