AcasăACTUALAlertă la un liceu după ce o persoană a pulverizat spray iritant....

Alertă la un liceu după ce o persoană a pulverizat spray iritant. Cinci elevi au fost transportaţi la spital

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Cinci elevi au fost transporați la spital și alți zece sunt evaluați la fața locului, după ce a fost utilizat un spray iritant în clădirea Liceului tehnic „Dimitrie Leonida” din București.

„În incinta cladirii a fost utilizat un spray iritant, posibil paralizant. În urma evenimentului sunt mai mulți elevi care acuză stare de rău. Pana in acest moment au fost evaluati medical 15 elevi si s-a luat decizia ca 5 dintre acestia sa fie transportati la spital. Alti elevi sunt in autospeciala pentru victime multiple si urmeaza a fi transportati la spital. Actiunea de evaluare medicala este in desfasurate, mai sunt si alti elevi cu acuze medicale similare pentru care se va lua o decizie privind necesitatea de a fi transportati la spital”, a anunțat ISU București Ilfov

Au fost alertate 8 autospeciale SMURD, 4 ambulanțe, CBRN, 2 autospeciale pentru victime multiple, 2 autospeciale de stingere cu modul de prim-ajutor, potrivit G4Media.

Mai multe ştiri

SCIENCE+

Emisiunea "Reporter 24"

Reporter24
Reporter24
Înfiinţat în 2019, prin intermediul unui proiect cu fonduri europene, site-ul reporter24.ro a crescut foarte mult şi a devenit unul dintre brandurile din Oltenia. Reporter 24 îşi propune să rămână o sursă de informare reală pentru regiune, cu ştiri verificate, reportaje colorate şi interviuri quality din judeţele Dolj, Olt, Gorj, Mehedinţi, Vâlcea Teleorman şi Argeş.
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri