AcasăLIFEAnamamaria Prodan şi Laurenţiu Reghencampf, la poliţie după s-ar fi bătut reciproc

Anamamaria Prodan şi Laurenţiu Reghencampf, la poliţie după s-ar fi bătut reciproc

spot_img
- Publicitate -spot_img
- Advertisement -

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan s-au bătut, vineri seara, și au ajuns la Secția de Poliție din Snagov. Ambii se acuză reciproc și spun că celălalt a agresat. În prezent, cei doi sunt audiați de polițiști. Potrivit unor surse, șoferul lui Reghe ar fi fost martor la agresiuni. Anamaria a cerut ordin de protecție.

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan au ajuns, în această seară, la Poliția Snagov, după ce s-au luat la bătaie. Cei doi se acuză reciproc de agresiuni.

Momentan nu se cunosc detalii cu privire la motivul care a declanșat conflictul dintre cei doi, însă incidentul vine în urma situației despre care s-a vorbit zielele trecute, când antrenorul s-a prezentat la secția de poliție din Ilfov, acuzat de furt.

Potrivit unor surse, șoferul lui Laurențiu Reghecampf a fost martor la agresiuni.

Anamaria Prodan a cerut ordin de protecție întrucât se simte amenințată și se teme ca nu cumva să fie agresată din nou sau „să o omoare”.

Aceleași surse susțin că antrenorul este cel care a mers la casa din Snagov unde locuiește Anamaria Prodan, locul conflictului violent.

Reghecampf, vânăt la un ochi. Anamaria Prodan, trasă de păr

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan au ajuns la secția de poliție separat, fiecare cu mașina și cu șoferul lui.

Din câte se pare, pe chipul lui Laurențiu Reghecampf pot fi observate urme de violență. Potrivit unor surse, antrenorul ar avea un ochi umflat, iar Anamaria ar fi fost trasă de păr.

Polițiștii urmează să emită ordine de protecție provizorii pentru fiecare în parte.

CITEŞTE ŞI: Dincă a fost condamnat pentru crimele de la Caracal

Anamaria și Reghe au împreună un copil, Laurențiu Jr., în vârstă de 13 ani.

Laurențiu Reghecampf (47 de ani) și Anamaria Prodan (49 de ani) s-au despărțit în 2021, după un mariaj care data din 2008.

Despărțirea dintre cei doi n-a fost una amiabilă, ajungându-se la proces privind pensia alimentară pe care trebuie să o achite antrenorul de la Neftchi Baku, proces câștigat de către Laurențiu Reghecampf.

Reghe și Anamaria s-au despărţit anul trecut. Între timp, antrenorul şi-a refăcut viaţa alături de Corina Caciuc, cu care are şi un copil, potrivit realitatea.net.

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri