AcasăANUNȚURIANUNŢ PUBLIC

ANUNŢ PUBLIC

spot_img
- Publicitate -spot_img
- Advertisement -

ORASUL POTCOAVA avand sediul in str. Principala, nr.86, judetul Olt – titular al planului “EXTINDERE RETEA DISTRIBUTIE APA SI RETEA APA UZATA, BRANSAMENTE APA SI RACORDURI CANALIZARE IN LOCALITATEA POTCOAVA, JUDETUL OLT”, anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de obtinere a avizului de mediu pentru planul mentionat si declansarea etapei de incadrare.

Prima versiune a planului poate fi consultata la sediul A.P.M. Olt, strada I. Morosanu, nr.3, Slatina, judetul Olt, de luni pana joi intre orele 09 – 16.00, vineri intre orele 09 – 13.00.

Observatii/comentarii si sugestii se primesc in scris la sediul APM Olt, in termen de 15 zile de la data publicarii anuntului.

 

 

 

 

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Parteneriat -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri