AcasăACTUALAUR acuzat de Asociația Pro Democrația că a furat clipurile cu Ștefan...

AUR acuzat de Asociația Pro Democrația că a furat clipurile cu Ștefan cel Mare sau Mihai Viteazul

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Asociația Pro Democrația (APD) acuză AUR că i-a furat clipurile cu personaje istorice precum Ștefan cel Mare sau Mihai Viteazul și susține că partidul condus de George Simion le-a preluat și modificat fără acordul organizației.

APD arată într-un comunicat că aceste clipuri au fost realizate în 2014 în baza unei colaborări cu compania Leo Burnett pentru o campanie de conștientizare a importanței exercitării dreptului la vot (Go-to-vote).

Organizația non-guvernamentală arată că videoclipurile cu personaje istorice precum Ștefan cel Mare sau Mihai Viteazul au fost transformate în materiale de promovare electorală de către partidul Alianța pentru Unitatea Românilor (AUR), utilizate fără drept și re-editate cu însemnele electorale ale AUR.

”Utilizarea acestor materiale reprezintă o încălcare a drepturilor de proprietate intelectuală ale APD și Leo Burnett”, arată APD.

Organizația condusă de Cristian Pîrvulescu cere autorităților statului, precum Consiliul Național al Audiovizualului, Autoritatea Electorala Permanentă și Ministerul Cercetării ”să intervină în baza competențelor lor pentru interzicerea difuzării acestor producții video modificate fraudulos și denaturate de la scopul lor”, potrivit G4Media.

- Publicitate-spot_img

Mai multe ştiri

- Publicitate-spot_img

SCIENCE+

Emisiunea "Reporter 24"

- Publicitate-spot_img
Reporter24
Reporter24
Înfiinţat în 2019, prin intermediul unui proiect cu fonduri europene, site-ul reporter24.ro a crescut foarte mult şi a devenit unul dintre brandurile din Oltenia.Reporter 24 îşi propune să rămână o sursă de informare reală pentru regiune, cu ştiri verificate, reportaje colorate şi interviuri quality din judeţele Dolj, Olt, Gorj, Mehedinţi, Vâlcea Teleorman şi Argeş.
- Parteneriat -spot_img
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri