AcasăACTUALCâinele polițist Tama a găsit o bătrână din Dolj dată dispărută de...

Câinele polițist Tama a găsit o bătrână din Dolj dată dispărută de către familie

spot_img
spot_img
- Advertisement -

O bătrână din Murgași, județul Dolj, dată dispărută de către familie, a fost găsită, vineri dimineața, după aproximativ trei ore de căutări, cu ajutorul câinelui polițist Tama. 

Fiica femeii a fost cea care, noaptea trecută, a sunat la poliție și a semnalat dispariția bătrânei.

„La scurt timp de la sesizare, au fost constituite echipe de căutare formate din polițiști ai Secției nr. 5 Poliție Rurală Pielești, Serviciului Criminalistic Dolj și polițiști din cadrul Compartimentului Conductor Câini al Poliției Municipiului Craiova, însoțiți de câinele Tama. Aceștia au procedat la efectuarea de căutări și verificări, iar cu ajutorul câinelui polițist Tama, sub coordonarea agentului șef principal Argetoianu Alexandru, în jurul orei 07.00, bătrâna a fost găsită în proximitatea imobilului său, înfrigurată și dezorientată, fiind încredințată fiicei sale”, arată IPJ Dolj.

Tama, câinele polițist, este atestat în căutare și salvare în mediul natural, iar din anul 2015 a dus la bun sfârșit, cu succes, nenumărate misiuni în găsirea persoanelor dispărute.

- Publicitate-spot_img

Mai multe ştiri

- Publicitate-spot_img

SCIENCE+

Emisiunea "Reporter 24"

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Parteneriat -spot_img
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri