AcasăPOLITICĂCandidaţii stabiliţi de PSD la Drăgăneşti-Olt şi Ştefan cel Mare - surse

Candidaţii stabiliţi de PSD la Drăgăneşti-Olt şi Ştefan cel Mare – surse

spot_img
- Publicitate -spot_img
- Advertisement -

PSD a stabilit candidatul pentru oraşul Drăgăneşti-Olt în persoana omului de afaceri Viorel Nădescu. O nominalizare surpriză din partea social-democraţilor este în comuna Ştefan cel Mare.

Viorel Nădescu este candidatul PSD la Primăria Drăgăneşti-Olt. El intră pentru a doua oară în cursa pentru scaunul de primar al oraşului Drăgăneşti-Olt, după ce în 2020 a ratat de puţin să câştige alegerile. La acea dată, a contat foarte mult faptul că el a intrat foarte târziu în cursă, cu aproape o lună înainte de scrutin.

Om de afaceri de succes, Nădescu a demarat și finalizat proiecte economice private, de interes comunitar, care au contribuit și vor contribui, în continuare, la dezvoltarea economică, socială și chiar culturală a orașului Drăgănești-Olt, prin crearea a peste 200 de locuri de muncă. Este vorba de punerea bazelor unei Croitorii, în sistem Lohn, și a unei Fabrici de furnir, singura cu acționariat românesc din țară. Ambele instituții se află în incinta fostei Filaturi de Bumbac a orașului, pe care Viorel Nădescu a cumpărat-o, recuperând, astfel, obiectivul de odinioară, lăsat, în paragină, de toate celelalte administrații locale.

Totodată, potrivit unor surse, viceprimarul comunei Ștefan cel Mare, Rudi Buga, recent venit în echipa PSD, este candidatul social-democraţilor pentru funcţia de primar al localităţii.

Rudi Buga a trecut de la PNL la PSD, la finalul săptămânii trecut, înscrierea în rândurile social-democraţilor fiind anunţată pe Facebook.

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Parteneriat -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri