AcasăACTUALCel mai longeviv primar din România a pierdut alegerile la o diferență...

Cel mai longeviv primar din România a pierdut alegerile la o diferență infimă

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Emil Cătănoiu, primar PSD de 34 de ani în comuna Căpreni din județul Gorj, a pierdut alegerile la o diferență de două voturi.

Emil Cătănoiu a candidat pentru al nouălea mandat la Primăria Căpreni. „Am participat recent la o întrunire a Asociației Comunelor din România și am constatat acolo că sunt singurul primar din țară cu opt mandate plus încă doi ani, din 1990 și până în 1992, când s-au organizat alegeri“, spunea primarul din Căpreni.

El a pierdut alegerile la o diferență de numai două voturi, în fața candidatului AUR Radu Bârdăcel, conform publicațiilor locale Pandurul și Viața Gorjului. Înainte de a conduce comuna gorjeană, Cătănoiu a fost trei ani viceprimar. „Am câștigat la două voturi, le mulțumesc tuturor”, a transmis Radu Bîrdăcel, viitor primar al localității Căpreni.

- Publicitate-spot_img

Mai multe ştiri

- Publicitate-spot_img

SCIENCE+

Emisiunea "Reporter 24"

- Publicitate-spot_img
Reporter24
Reporter24
Înfiinţat în 2019, prin intermediul unui proiect cu fonduri europene, site-ul reporter24.ro a crescut foarte mult şi a devenit unul dintre brandurile din Oltenia.Reporter 24 îşi propune să rămână o sursă de informare reală pentru regiune, cu ştiri verificate, reportaje colorate şi interviuri quality din judeţele Dolj, Olt, Gorj, Mehedinţi, Vâlcea Teleorman şi Argeş.
- Parteneriat -spot_img
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri