AcasăLIFECele mai bune asigurari pentru tine si afacerea ta

Cele mai bune asigurari pentru tine si afacerea ta

spot_img
- Publicitate -spot_img
- Advertisement -

Deoarece in fiecare zi ne putem expune la numeroase riscuri si pericole, este important sa avem la dispozitie si mijloace prin care sa ne protejam eficient si cu ajutorul carora sa recuperam unele pierderi sau sa ne revenim mai rapid din situatii problematice. Aceste solutii sunt aduse in multe cazuri de politele de asigurari, pe care le putem incheia cu o firma de asigurari sau un intermediar din acest domeniu, numit broker de asigurari.

Putem imparti asigurarile in doua mari categorii: cele ce sunt accesibile oricarei persoane si cele ce sunt destinate in mod special persoanelor juridice, firmelor si companiilor iar mai detaliat, in 6 categorii, dupa cum urmeaza:

  • Asigurari auto
  • Asigurari de bunuri
  • Asigurari de persoane
  • Asigurari de raspundere civila
  • Asigurari de contructii
  • Asigurari de garantii

Fiecare dintre aceste categorii are la randul ei mai multe subcategorii, am putea spune, care acopera diverse arii, fie legate de viata de zi cu zi sau de cea profesionala a unei persoane sau a unei entitati. O agentie de asigurare se poate specializa astfel in a oferi servicii doar intr-un singur sector sau in mai multe, la fel si un broker, acestia din urma avand relatii cu diversi furnizori directi de polite de asigurare si asigura un canal de comunicare intre client si vanzator in scopul obtinerii uneia sau mai multor polite de catre acesta.

Printre cei mai buni brokeri la care putem apela se numara si cei de la Prestigeasig, ale caror servici ne vin in ajutor inca din anul 2008. Acestia ne pun la dispozitie numeroase tipuri de polite de asigurare, care se incadreaza in cele 6 categorii mai sus mentionate, atat pentru persoane fizice cat si pentru companii.

Numarul si tipul de asigurari pe care le poate oferi un broker, o agentie de brokeraj sunt strans legate de numarul de agentii de asigurari cu care acesta colaboreaza. In ceea ce ii priveste pe cei de la Prestigeasig, ei au peste 18 societati de asigurare-partenere, prin care le pot oferi clientilor lor asigurarile de care au nevoie, in cele mai bune conditii.  Indiferent daca o persoana, Inca de la varsta de 18 ani, detine o masina, o locuinta, o afacere sau nu, fara indoiala are cel putin o asigurare pe care o obtine, precum cea de viata, pe care multe institutii ne recomanda sa le obtine, ajutandu-ne sa scapam de multe cheltuieli substantiale in ceea ce priveste spitarelizarea, tratamente, boli, operatii si asa mai departe.

In primul rand, legat de asigurarile auto, asigurarea RCA, numita de multi si polita RCA, este obligatorie. In timp ce alte contracte de asigurare pot fi reziliate, cel RCA auto, fiind obligatoriu, nu ne ofera aceasta posibilitate. Toate persoanele fizice sau juridice, detinatoare de autovehicule supuse inmatricularii sau inregistrarii sunt obligate sa le asigure pentru cazurile de raspundere civila ca urmare a pagubelor produse prin accidente de autovehicule pe teritoriul Romaniei.

Asa cum ne spun si cei de la Prestigeasig, rezultatele unui accident de masina pot fi incredibil de consumatoare de timp si la fel de obositoare. Cu o acoperire adecvata, cu un RCA ieftin putem evita negocierea cu alti soferi si proprietari de proprietati implicati in accident si gestionarea costurilor de reparatie sau inlocuire a vehiculului. O asigurare auto excelenta poate ajuta la rezolvarea multor dintre aceste dureri de cap. O buna polita de RCA ieftin poate ajuta la remorcarea vehiculului, reparatii si inlocuiri si acoperirea costurilor de daune pentru alti soferi. O data ce facemsimulare de pret la calculator RCA, putem observa ca sunt mai multe companii de asigurari care ne pun la dispozitie aceasta polita la preturi foarte bune. Toata lumea face greseli, dar uneori greseala unui sofer poate deveni problema noastra. De aceea, cu tipul potrivit de asigurare rca, ne putem simti protejati daca suntem loveste un sofer neasigurat sau unul cu un RCA ieftin.

Pe de alta parte, o asigurare la fel de comuna si de importanta este cea de viata, pe care cei de la Prestige o ofera de la cei mai buni furnizori din acest domeniu. Asta inseamna ca asiguratii primesc cat mai multe beneficii, la preturi cat mai avantajoase pentru acestia. Cum acestea acopera numeroase aspecte ce tin de sanatatea si bunastarea unei persoane, sunt foarte bine de obtinut. In acest fel, putem scapa din nou de si mai multe griji si ne putem dedicat timpul si energia altor activitati, singuri sau alaturi de cei dragi. Ne putem conduce masina in siguranta, ne putem bucura de timpul liber, de activitatile preferate si ne putem conduce mai usor afacerea sau pur si simplu ne putem dezvolta mai usor pe plan profesional.

In ceea ce priveste asigurarile destinate persoanelor juridice, unele dintre cele mai imprevizibile sectoare, de la an la an, este cel agricol. Nimeni nu poate estima exact cum va fi vremea, ce precipitatii sau secete vor fi si in ce perioade astfel incat toate culturile in aer liber sunt puse cu un risc in minte. De aceea, sete bine sa se asigure in mod eficient cat mai multe aspecte ce tin de o afacere in domeniul agricol, de la utilaje si echipamente pana la culturi si recolte. Astfel, pierderile ce sunt cauzate de anumiti factori si pot fi acoperite de polita de asigurare nu mai sunt suportate de catre asigurat decat intr-o mica parte, fapt pentru care, afacerea nu va ajunge in pragul falimentului si nici nu va fi nevoie pentru asigurat sa renunte la diverse parti ale afacerii sale.

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Parteneriat -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri