AcasăLIFECele mai bune strategii la cazinourile online

Cele mai bune strategii la cazinourile online

spot_img
- Publicitate -spot_img
- Advertisement -

Unele jocuri pe care le vei întâlni în cazinourile online sunt bazate doar pe noroc. În această categorie intră sloturile. Altele însă implică și strategie, matematică, logică, psihologie. Pokerul și blackjackul sunt cele mai bune exemple pentru această a doua categorie.

Unii oameni sunt de părere că jocurile de noroc nu sunt altceva decât o cale sigură de a pierde bani după ce te-ai distrat bine. Din fericire, situația nu este adevărată 100%. Există strategii care te ajută să îți crești șansele de câștig și să îți îmbunătățești jocul chiar dacă afacerile din această industrie sunt concepute în așa fel încât să crească datorită pierderilor jucătorilor și datorită avantajului casei, care mereu va plasa cazinoul pe o poziție mult mai favorabilă decât cea a jucătorului.

Totuși, nu trebuie să privești strategiile de joc ca pe o formulă magică ce îți va garanta câștigul. Nu există nicio strategie care să îți ofere o soluție minune pentru a fi mereu câștigător, dar există strategii care îți sunt utile și necesar să fie aplicate la unele jocuri din care faci bani atunci când joci în cazinourile online.

Termeni pe care îi vei întâlni

Înainte de a afla care sunt cele mai cunoscute strategii de joc, este folositor să te obișnuiești cu anumiți termeni pe care îi vei întâlni în lumea jocurilor de cazino. Dacă vei ști ce înseamnă acești termeni, vei avea șanse mai mari să ajungi pe profit atunci când joci în cazinouri online.

Avantajul casei

Majoritatea cazinourilor rețin o parte din câștigul jucătorilor sub formă de procent fix sau variabil. Este o practică perfect legală, așa funcționează afacerile cu jocuri de noroc, aceasta fiind metoda prin care operatorii de jocuri de cazino fac profit.

Ceea ce pot face jucătorii este să aleagă jocuri care au un avantaj al casei cât mai redus pentru a-și minimiza pierderile. Este recomandat, bineînțeles, să fugi de jocurile cu un avantaj al casei mare. Cu cât avantajul este mai mare cu atât mai mici sunt șansele tale la câștig.

Deci, avantajul casei se referă la probabilitatea cazinoului de a face profit de pe urma jucătorilor.

Return To Player (RTP) sau Rata de Plată

Un RTP este procentul care îți arată câți bani plătește un joc de păcănele sau orice alt joc în raport cu mizele care au fost făcute. Acest termen este în strânsă legătură cu avantajul casei. De exemplu, un joc cu un RTP de 93% înseamnă că are un avantaj al casei de 7%.

Volatilitatea

Acest termen mai este cunoscut și sub numele de factor de risc. După cum sugerează și numele, face referire la gradul de risc pe care jucătorul și-l asumă atunci plasează un pariu. Volatilitatea apare la sloturi și este precizată la descrierea jocului (de obicei pe site-urile furnizorilor).

Sloturile cu volatilitate scăzută oferă o șansă semnificativ mai mare de câștig. Pe de altă parte, jocurile cu volatilitate ridicată sunt mai greu de câștigat, plătesc mai rar, dar atunci când o fac, plătesc mult.

Strategii bine cunoscute

Următoarele strategii pot fi aplicate la diferite jocuri și sunt printre cele mai cunoscute sisteme care te ajută să îți sporești șansele de câștig.

Strategia Martingale

Este o strategie riscantă pentru că presupune care după fiecare pariu pierdut să dublezi valoarea următorului pariu. O poți folosi la orice joc, dar mai ales la cele la care joci împotriva casei (ruletă, blackjack ș.a.).

Strategia Parlay

Poate fi folosită de jucătorii începători pentru că este ușor de înțeles – presupune plasarea mai multor pariuri în unul singur. Se aplică mai ales la pariuri sportive, dar și la jocuri precum baccarat, ruletă, blackjack.

Numărarea cărților

Acest sistem se bazează pe matematică și este utilizat mai ales în blackjack și în unele variante de poker pentru a afla dacă următoarea mână va fi în avantajul jucătorului sau al dealerului. Scopul numărării cărților este de a reduce cât mai mult avantajul casei.

Strategia D’Alembert

Este un sistem simplu, care presupune ca înainte să începi jocul să stabilești o sumă de bani care să aibă rolul de etalon. De exemplu, dacă ai ales etalon suma de 1 leu, dacă câștigi, scazi următorul pariu cu 1 leu și dacă pierzi, crești pariul următor cu 1 leu.

Sistemul Oscar Grind

Este o strategie de pariere progresivă negativă similară cu Strategia Martingale, dar mult mai complicată. Începi pariurile cu o unitate și o păstrezi indiferent dacă câștigi sau pierzi. Crești pariul cu o unitate atunci când câștigul vine după o înfrângere. Păstrezi aceeași valoare până când urmează iar o pierdere. Ideea este să îți urmărești pierderile cu ajutorul Sistemului Oscar Grind.

Strategia Labouchere

A fost concepută pentru a fi folosită la ruletă, dar poate fi aplicată și la baccarat și blackjack. Trebuie să scrii o secvență de numere (de exemplu 1 – 2 – 3) și îți calculezi posibilul profit total făcând suma numerelor din șir. De fiecare dată când pariezi, valoarea pariului trebuie să fie egală cu suma dintre primul număr din șir și ultimul (în acest exemplu 1 + 3 = 4). Dacă câștigi, ștergi din secvență numerele pe care le-ai adunat (1 și 3 în cazul de față). Dacă pierzi, adaugi la finalul șirului valoarea pariului pierdut (4 în acest exemplu). Pariurile continuă până când s-au epuizat toate numerele din secvență.

Concluzie

Strategiile prezentate anterior sunt doar cele mai cunoscute și mai ușor de aplicat. Există și alte strategii care sunt mai complexe și care sunt folosite de jucători experimentați.

Dacă joci responsabil și aplici măcar o parte din strategiile de mai sus, șansele tale de câștig vor crește.

Nu uita să te orientezi spre jocurile cu un avantaj al casei cât mai redus. Și, de asemenea, să cheltuiești exact cât ți-ai propus.

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri