AcasăADMINISTRAŢIECentrul Cultural „Eugen Ionescu” din Slatina, reabilitate de Primărie. Viceprimar: Îl vom...

Centrul Cultural „Eugen Ionescu” din Slatina, reabilitate de Primărie. Viceprimar: Îl vom reda publicului cât de repede posibil putem

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Municipalitatea va prevede în proiectul de buget din acest an fonduri pentru reabilitarea totală a Centrului Cultural „Eugen Ionescu” din Slatina.

Viceprimarul Slatinei, Gigi Vîlceleanu, a declarat că pentru sălile de cinema se va achiziţiona tehnologie de ultimă oră. El şi-a exprimat speranţa ca proiectul să fie finalizat cât mai repede cu putinţă.

CITEŞTE ŞI: Cod Roșu de vânt puternic, în zona montană a județului Argeș

„Urmează să aprobăm bugetul şi să prevedem bani şi pentru reabilitarea totală a acestui Centru Cultural. Vom veni cu o tehnolgie nouă pentru că aceea nu mai face faţă. Au fost probleme şi din cauza unor infiltraţii, aparatele nu au mai funcţionat aşa cum trebuie şi de fiecare dată erau probleme mai ales în sălile de cinema. Acum vom veni cu o tehnologie nouă şi îl vom reda publicului cât de repede posibil putem. Aici nu depinde doar de noi, sunt anumite etape care trebuie respectate. În primul rând, să aprobăm bugetul, vom finanţa această reabilitare, după care proiectul va fi scos la licitaţie, sperăm să avem un constructor cât mai rapid posibil, să se apuce de treabă şi într-un termen cât mai scur să fie finalizată.

Reabilităm întregul imobil. Şi exteriorul va fi reabilitat. Se reface şi cafeneaua, absolut totul”, a declarat Gigi Vîlceleanu.

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are peste 16 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Ştirea ta -spot_img
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Parteneriat -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri