AcasăACTUALCinci persoane încarcerate după o ciocnire violentă între două maşini

Cinci persoane încarcerate după o ciocnire violentă între două maşini

spot_img
- Publicitate -spot_img
- Advertisement -

Două maşini în care se aflau şapte persoane s-au ciocnit în Sectorul 3 al Capitalei, iar pompierii au intervenit pentru a descarcera cinci victime.

”Pompierii ISU B-IF au intervenit la un accident rutier produs pe Şoseaua Gării Căţelu din Sectorul 3 al Capitalei. În accident au fost implicate două autoturisme, în care se aflau şapte persoane”, a transmis, luni, ISU Bucureşti-Ilfov.

Sursa citată a precizat că echipajele de intervenţie au acţionat pentru descarcerarea a cinci victime, care au fost ulterior stabilizate şi transportate la spitalele din Capitală.

Pentru gestionarea situaţiei de urgenţă au intervenit o autospecială de stingere cu apă şi spumă, două autospeciale de descarcerare şi şase ambulanţe SMURD

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

News.ro
News.ro
News.ro este cea mai nouă agenţie de presă din România şi s-a născut din dorinţa şi voinţa unor jurnalişti de agenţie cu mare experienţă de a oferi în continuare conţinut de calitate, relevant, adaptat condiţiilor actuale de piaţă, către clienţi media şi corporate.News.ro este o agenţie independentă, constituindu-se în răspunsul nostru la realităţile din piaţa media, afectată de influenţe politice, economice şi de degradarea politicilor editoriale şi a modului în care se practică jurnalismul.News.ro funcţionează în cadrul unei companii înfiinţate în 2016, dedicată special operării business-ului de agenţie. Misiunea noastră este de a deveni lider pe acest segment media.
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Parteneriat -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri