AcasăACTUALCopii evacuaţi de urgenţă dintr-o grădiniţă după declanşarea alarmei de incendiu

Copii evacuaţi de urgenţă dintr-o grădiniţă după declanşarea alarmei de incendiu

spot_img
- Publicitate -spot_img
- Advertisement -

Copiii şi angajaţii unei creşe şi grădiniţe din oraşul Mioveni, judeţul Argeş, au fost evacuaţi, joi, după ce s-a declanşat alarma de incendiu în clădire. Pompierii au făcut verificări, stabilind că nu era nicio situaţie de urgenţă. Inspectorul şcolar general adjunct Constantin Creţu afirmă că, din datele primite de la administraţia locală, a fost vorba despre un senzor defect care s-a declanşat.

Potrivit ISU Argeş, joi s-a primit o sesizare de declanşare a unei alarme de incendiu la o unitate de învăţământ din oraşul Mioveni, pe Aleea Căminului. Este vorba despre un spaţiu unde funcţionează o grădiniţă şi o creşă.
Personalul de la locul de muncă a evacuat copiii, iar echipajele de intervenţie, în urma recunoaşterii, nu au identificat nicio situaţie de urgenţă. Ca urmare, unitatea de învăţământ şi-a reluat activitatea normală.
Inspectorul şcolar general adjunct al ISJ Argeş, Constantin Creţu, a declarat pentru News.ro că potrivit unei informări primite telefonic de la reprezentanţii administraţiei locale a fost vorba despre declanşarea unui senzor defect al instalaţiei de avertizare la incendiu.
”Personalul unităţii a respectat întocmai procedurile, au fost evacuaţi şi copiii şi angajaţii, aceştia revenind în imobil după ce s-a constatat că nu există niciun pericol”, a afrimat inspectorul şcolar.
- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

News.ro
News.ro
News.ro este cea mai nouă agenţie de presă din România şi s-a născut din dorinţa şi voinţa unor jurnalişti de agenţie cu mare experienţă de a oferi în continuare conţinut de calitate, relevant, adaptat condiţiilor actuale de piaţă, către clienţi media şi corporate.News.ro este o agenţie independentă, constituindu-se în răspunsul nostru la realităţile din piaţa media, afectată de influenţe politice, economice şi de degradarea politicilor editoriale şi a modului în care se practică jurnalismul.News.ro funcţionează în cadrul unei companii înfiinţate în 2016, dedicată special operării business-ului de agenţie. Misiunea noastră este de a deveni lider pe acest segment media.
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Parteneriat -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri