AcasăRECOMANDATECristian Ioniţă (Publyo): "Multe persoane deschid o afacere astăzi şi o închid...

Cristian Ioniţă (Publyo): „Multe persoane deschid o afacere astăzi şi o închid mâine, pentru că nu au un plan de afaceri bine definit”

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Cristian Ioniță, Digital Media Planner/Buyer, a declarat că Chat GPT poate fi de ajutor pentru mediul de afaceri, dar trebuie utilizat cu precauție pentru a nu afecta forța de muncă umană. În ceea ce privește utilizarea acestei tehnologii, el a spus că aceasta poate fi folosită pentru a genera conținut rapid și pentru a crea planuri media în mai puțin de două minute, ceea ce este un progres semnificativ. Cu toate acestea, el a avertizat că nu trebuie să abuzăm de tehnologie și să neglijăm angajații. Ioniță a subliniat că mulți antreprenori închid afacerile foarte repede pentru că nu au un plan de afaceri bine definit și a recomandat ca media să joace un rol important în educarea antreprenorilor în această zonă.

Chat GPT ajută destul de mult mediul de afaceri dacă este folosit corect, dar nu trebuie abuzat de el pentru că altfel companiile îşi pierd forţa de muncă, a spus Cristian Ioniţă, Digital Media Planner/Buyer, în cadrul Publyo.

Cristian Ioniţă a afirmat: „Noi în platformă folosim Chat GPT în două direcţii. Odată pentru a genera conţinut mai rapid. În momentul de faţă putem să generăm un articol de 1.500 de cuvinte într-un timp de până la două minute, ceea ce era imposibil cu copywriter (…). De asemenea, putem să creăm media planuri în mai puţin de două minute, ceea ce în perioada post Chat GPT era imposibil. Dura şi o zi crearea unui media plan pentru un client. Pe noi digitalul ne ajută foarte mult, este ceva fenomenal. Dar, cum spuneam, nu trebuie să neglijăm oamenii cu care lucrăm, să ne apucăm să dăm oamenii afară doar de dragul de a aduce tehnologie şi de a face mai mult profit. Pentru că, în acest moment, nu ştim exact unde ne va duce această tehnologie. Trebuie să o folosim dar fără să abuzăm de ea”.

În opinia sa, multe afaceri se închid foarte repede pentru că nu au un plan de afaceri bine definit, ceea ce este necesar şi pentru accesarea fondurilor europene.

„Am lucrat pe proiecte, pe fonduri europene. Sunt multe persoane care deschid o afacere astăzi şi o închid mâine, pentru că nu au un plan de afaceri bine definit. Mulţi vor să ia bani astăzi şi să se îmbogăţească mâine. Din păcate lucrurile nu funcţionează aşa. Ca în orice afacere, înainte să iei bani ca să dezvolţi, ai nevoie de un plan de afaceri bine definit. Iar media are un un rol important şi ar trebui să informeze mai mult antreprenorii în această zonă”, a spus Cristian Ioniţă, potrivit Bursa.

- Publicitate-spot_img

Mai multe ştiri

- Publicitate-spot_img

SCIENCE+

Emisiunea "Reporter 24"

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are peste 16 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Parteneriat -spot_img
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri