AcasăACTUALCutremur în Gorj | Exerciţiu de intervenţie la Spitalul Târgu Jiu, în...

Cutremur în Gorj | Exerciţiu de intervenţie la Spitalul Târgu Jiu, în cazul unui seism major

spot_img
- Publicitate -spot_img
- Advertisement -

ISU Gorj a desfăşurat, luni, un exercţiu pentru intervenţie în cazul producerii unui seism major.

Situația tactică presupune producerea în zona Vrancea a unui seism major. Seismul s-a resimțit puternic și pe teritoriul județului Gorj.

La una dintre clădirile în care își desfășoară activitatea Spitalul Județean de Urgență (sediul de la pasarelă), în urma mișcării seismice s-au produs pagube importante, generându-se și un incendiu.

„Am constituit un punct medical avansat pentru trierea victimelor, concomitent cu operațiunile de căutare-salvare și de localizare și lichidare a incendiului. Pregătirea profesională este una dintre preocupările noastre permanente, iar exercițiile aduc un mare plus în activitatea de pregătire, încercând, de fiecare dată, prin organizare și experiența pe care o avem să luăm în calcul toate situațiile neprevăzute pe care o situație de urgență le poate produce”, transmite ISU Gorj.

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Parteneriat -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri