AcasăPOLITICĂDe Mezzo recunoaște că oamenii din anturajul său au probleme cu drogurile...

De Mezzo recunoaște că oamenii din anturajul său au probleme cu drogurile și violența domestică

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Consilierul local PNL, propus de candidat viceprimar al Slatinei, Robert Adrian Constantin, are un trecut cu probleme de natură penală cum ar fi consumul de droguri şi violenţa domestică. Faptul este confirmat chiar de şeful său de partid.

Potrivit unei conversaţii de pe Tiktok a lui Mario De Mezzo cu un utilizator al platformei, care a ajuns în posesia Reporter 24, candidatul PNL afirmă că „azi Robert nu este nici consumator de droguri, nici nu își bate partenera de viaţă”.

Ceea ce înseamnă că ar fi făcut aceste lucruri în trecut.

„Dar a crescut şi învăţat multe

Nu contest că în tinereţe a făcut anumite lucruri de care nu e mândru”, a adăugat candidatul.

Scandalagiu notoriu vrea să fie viceprimar

Robert Constantin este apropiat al preşedintelui PNL Slatina şi pus pe lista de candidaţi la Consiliul Local, fiind propus chiar pentru a ocupa o funcţie de viceprimar.

Cert este că el a fost condamnat la muncă în folosul comunităţii pentru că nu şi-a plătit o amendă aplicată de Jandarmerie.

Constantin a fost amendat de o patrulă de jandarmi, în 2016, cu suma de 2.800 lei, după ce i-a împiedicat pe oamenii legii să-i legitimeze pe doi tineri. Incidentul s-a petrecut în zona străzii Aleea Independenţei din Slatina.

Cel care vrea să intre în legislativul Slatinei nu s-a sinchisit să plătească sancţiunea, aşa că Direcţia Economică a municipalităţii a început executarea sa silită. Deoarece nu au avut ce să execute – conturi sau venituri legal declarate – reprezententanţii Primăriei au trimis dosarul la instanţă, Judecătoria Slatina dispunând ca Adrian Robert Constantin să facă 183 de ore de muncă în folosul comunităţii, în contul amenzii pe care o are de plată.

Totodată, în mediul online au apărut şi informaţii referitoare la „performanţele şcolare” ale lui Robert Adrian Constantin. Acesta ar fi rămas repetent în clasa a X-a, în anul şcolar 2004-2005.

- Publicitate-spot_img

Mai multe ştiri

- Publicitate-spot_img

SCIENCE+

Emisiunea "Reporter 24"

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are peste 16 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Parteneriat -spot_img
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri