AcasăACTUALDezbatere cu privire la intrările separate pentru elevi şi profesori

Dezbatere cu privire la intrările separate pentru elevi şi profesori

spot_img
- Publicitate -spot_img
- Advertisement -

Ar trebui elevii să intre pe la profesori, adică pe ușile folosite azi exclusiv de cadrele didactice pentru a intra în școală? Consiliul Național al Elevilor a făcut această propunere, să nu mai existe diferențe între intrările pentru profesori și elevi. Iar dezbaterea a explodat în momentul în care un cadru didactic din București a declarat că nu este de acord, pentru că profesorii și elevii sunt „categorii sociale diferite”.

Problemele găsite de Consiliul Național al Elevilor

Consiliul Național al Elevilor (CNE) a realizat un raport anual privind implementarea Statutului Elevului, care arată că există mai multe probleme legate de asigurarea transportului gratuit al elevilor la școală, încălcarea dreptului la educație, dar și privind modul în care au fost sancționați elevii pe parcursul anului școlar.

În cadrul cercetării făcute pentru raport, elevii întrebați au cerut, printre altele, desființarea intrărilor în clădirea școlilor speciale pentru profesori, scrie Edupedu.ro.

„Este o formă de uzurpare a imaginii cadrului didactic. În primul rând, suntem categorii sociale diferite. Nici la spital, dacă mergem, nu dăm nas în nas cu doctorul pe scară. Au intrări separate medicii și pacienții”, a fost reacția Claudiei Osiceanu, profesoară de română la Școala Gimnazială „Grigorie Ghica Voievod” din București, pentru Școala 9.

Continuarea în PRESShub.

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Reporter24
Reporter24
Înfiinţat în 2019, prin intermediul unui proiect cu fonduri europene, site-ul reporter24.ro a crescut foarte mult şi a devenit unul dintre brandurile din Oltenia.Reporter 24 îşi propune să rămână o sursă de informare reală pentru regiune, cu ştiri verificate, reportaje colorate şi interviuri quality din judeţele Dolj, Olt, Gorj, Mehedinţi, Vâlcea Teleorman şi Argeş.
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Parteneriat -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri