AcasăACTUALDoi copii, agresaţi sexual la Mănăstirea Frăsinei din Vâlcea

Doi copii, agresaţi sexual la Mănăstirea Frăsinei din Vâlcea

spot_img
- Publicitate -spot_img
- Advertisement -

Doi minori abuzați sexual de un călugăr și un îngrijitor de la Mănăstirea Frăsinei din Vâlcea, lăcaș de cult în care nu au acces femeile. Magistrații au decis arestarea preventivă a celor doi inculpați; ei riscă până la 7 ani de închisoare pentru faptele lor.

Părinții celor doi frați de 9 și 12 ani din Muereasca au depus plângere la poliție când au aflat că fii lor au fost abuzați sexual de un îngrijitor de la mănăstirea Frăsinei, un tânăr orfan care a crescut într-un centru de plasament.

CITEŞTE ŞI: Liberalul Fenechiu, lege pentru desfiinţarea arbitrară a ONG-urilor

În timpul anchetei însă polițiștii au descoperit că tânărul nu doar că îi abuza sexual pe copii, dar îi și obliga să meargă periodic în chilia unui călugăr în vârstă de 40 de ani.

Monahul și îngrijitorul îi filmau pe minori în timpul abuzurilor sexuale, numeroase înregistrări fiind găsite de anchetatori în chiliile suspecților.

Cei doi au fost arestați preventiv pentru 30 de zile. Ei riscă 7 ani de închisoare pentru faptele lor.

Mănăstirea Frăsinei din Vâlcea este în centrul unui scandal de când Mitropolitul Olteniei a mutat disciplinar mai mulți monahi și, prin blestem, a interzis slujirea și a închis biserica de la Frăsinei în care femeile aveau voie să intre, potrivit europafm.ro.

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Parteneriat -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri