AcasăACTUALDolj: Au reuşit să ia 10.000 de lei de la o bătrână,...

Dolj: Au reuşit să ia 10.000 de lei de la o bătrână, prin metoda „Accidentul“

spot_img
- Publicitate -spot_img
- Advertisement -

Trei bărbaţi cu vârste cuprinse între 18 şi 34, din Daneţi şi Teasc, sunt cercetaţi de poliţişti după ce au înşelat o femeie în vârstă de 78 de ani, folosind metoda „Accidentul“. Prejudiciul, în valoare de 10.000 lei, a fost recuperat şi restituit persoanei vătămate.

Potrivit IPJ Dolj, tinerii sunt cercetaţi pentru înşelăciune.

Planul tinerilor a început, în noaptea de 28 spre 29 mai. O tânără care s-a recomandat a fi nepoata sa a suant-o pe bătrâna de 78 de ani, şi i-a spus că a suferit un accident şi are nevoie de suma de 25.000 lei pentru o intervenție chirurgicală.

Fără prea multe detalii, i-a solicitat femeii de 78 de ani să discute cu un bărbat, care s-a recomandat a fi medic şi care, la rândul său, i-a repetat bătrânei că are nevoie de suma de 25.000 de lei, pentru a o opera pe nepoata sa.

Persoana vătămată le-a explicat celor doi că nu deține decât suma de 10.000 lei, iar presupusul doctor i-a spus acesteia că se va prezenta la locuința sa un reprezentant al unei bănci, pentru a ridica banii.

La scurt timp, la locuința femeii din Dăbuleni s-a prezentat un bărbat care a luat suma de 10.000 lei, fără a-i da acesteia explicaţii.

După ce a dat banii bărbatului necunoscut, în urma discuţiilor cu membrii familiei, femeia şi-a dat seama că a fost înşelată şi a anunțat poliția.

„Prejudiciul a fost recuperat în totalitate de poliţişti şi restituit femeii, iar cercetările continuă în cauză, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înşelăciune“, se arată în comunicatul IPJ Dolj.

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Parteneriat -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri