AcasăLIFEDupă Ion Dolănescu şi Irina Loghin, un alt interpret de muzică populară...

După Ion Dolănescu şi Irina Loghin, un alt interpret de muzică populară intră în Parlamentul României. Cui i-a luat locul

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Un fost interpret de muzică populară, Eugen Gioancă, i-a luat locul în Senatul României lui Claudiu Manda, ales europarlamentar în urma alegerilor din 26 mai.

Eugen Gioancă, senator PSD ales supleant pe lista pentru alegerile parlamentare, a depus miercuri jurământul de investire în mandatul de senator de Dolj.

Gioancă a fost, anterior, consilier judeţean din partea PSD. Acesta este de profesie, inginer silvic, iar în tinereţe a cântat muzică populară. Fosta ocupaţie a social-democratului a generat ironii din partea altor politicieni.

„Înlocuitorul lui Manda în Senat este lăutarul Eugen Gioancă. Ce îl recomandă? Vocea și talentul. Vocea mai puțin, talentul de a fi prieten cu Manda și Olguța și afacerile ilegale cu lemn. Pe vremea când era șef al Ocolului Silvic, Eugen Geoanca a avut mai multe contracte cu firmele rudelor și prietenilor, o adevărată caracatiță a lemnului în Dolj, fiind și demis după un control Romsilva. El e noul senator de Dolj. Prietenul clanului Manda-Olguța. Tinerel, fără mustață, așa cum îi zice și cântecul, tocmai bun în epoca post-Dragnea“, scrie deputatul USR de Dolj, Claudiu Prîsnel.

Preşedinte al PSD Dolj, Claudiu Manda a fost ales în Parlamentul European, în urma alegerilor din 26 mai, de pe poziţia a treia.

Totodată, plenul Senatului l-a ales pe senatorul PSD Nicolae Moga ca vicepreşedinte al Senatului în urma demisiei lui Claudiu Manda.

- Publicitate-spot_img

Mai multe ştiri

- Publicitate-spot_img

SCIENCE+

Emisiunea "Reporter 24"

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are peste 16 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Parteneriat -spot_img
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri