AcasăEDUCAŢIEElevii de la „Minulescu”Slatina au venit la şcoală în costum popular, pentru...

Elevii de la „Minulescu”Slatina au venit la şcoală în costum popular, pentru a marca Ziua Naţională. Felicitaţi de primarul Emil Moţ  (FOTO)

spot_img
- Publicitate -spot_img
- Advertisement -

Primarul Emil Moţ i-a felicitat pe elevii de la Colegiul Naţional „Ion Minulescu” din Slatina care, marţi, au venit la şcoală îmbrăcaţi în costume populare pentru a marca în avans Ziua Naţională a României.

Elevii au venit la şcoală în costume naţionale, iar înainte de începerea cursurilor au intonat imnul naţional.

„Felicit inițiativa domnului director al Colegiului Național “Ion Minulescu”, Marius Perianu! Elevi de toate vârstele sărbătoresc de astăzi, într-o atmosferă plină de mândrie și bucurie, Ziua Națională a României. Cu entuziasm și emoție, aceștia îmbracă cu drag iile tradiționale românești, simbol al identității și istoriei noastre, intonând în fiecare zi de la ora 8.00 imnul de stat al României până pe data de 1 decembrie. Este o ocazie de a celebra tradițiile și valorile care au contribuit la formarea și consolidarea României de astăzi”, spune Emil Moţ.

Elevii de la „Minulescu” au sărbătorit în avans Ziua Naţională a României.

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Parteneriat -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri