AcasăECONOMIEElis Pavaje rămâne lider de piață. Perseverența în oferirea calității și respectul...

Elis Pavaje rămâne lider de piață. Perseverența în oferirea calității și respectul pentru clienți sunt răsplătite

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Elis Pavaje este compania preferată de românii care-și amenajează curțile și grădinile, dar și de către dezvoltatorii care construiesc proiecte de anvergură. Conform rezultatelor studiului sectorial realizat de Neomar Consulting pe piața prefabricatelor din beton, Elis Pavaje rămâne lider, cu 26.3% cotă de piață.

Elis Pavaje a dominat piața și în 2023, pe toate segmentele prefabricatelor de beton de mici dimensiuni, fie că este vorba de pavele și dale, de borduri, produse din beton pentru grădină sau de rigole. Piața românească de profil este foarte competitivă, cu peste 30 de companii oferind o gamă bogată de produse prefabricate din beton.

Rezultatele companiei Elis Pavaje sunt confirmate de studiul sectorial pentru 2023 realizat de Neomar Consulting, societate specializată în studii și analize în domeniul materialelor de construcții. Studiul plasează Elis Pavaje ca lider al pieței de prefabricate din beton de mici dimensiuni, estimată pentru anul trecut la 202,3 milioane de euro.

Emil Goța, Directorul General al Elis Pavaje

Elis Pavaje deține 26,3%, din piața românească de pavele, dale, borduri, rigole și bolțari de beton, cu o ușoară creștere față de anul anterior.

„Suntem încântați să observăm că munca noastră susținută se reflectă în menținerea sau chiar ușoara creștere a cotei de piață a companiei Elis Pavaje. Aceasta este o dovadă clară că strategia noastră pentru industria de profil și economia actuală este eficientă și că echipa noastră este formată din profesioniști dedicați. Continuăm să căutăm noi modalități de dezvoltare și prin calitatea produselor și a serviciilor să venim în întâmpinarea nevoilor clienților noștri. Din poziția noastră de lideri pe piața pavajelor, dalelor și prefabricatelor din beton din România dorim să sprijinim partenerii și clienții, prin consultanța pe care le-o oferim sau prin produsele noi introduse, an de an, în completarea portofoliului ”, a declarat dl. Emil Goța, Directorul General al Elis Pavaje.

Lider pe segmentul dalelor și pavelelor

Elis Pavaje, cu 33 de ani de experiență în producție și inovație, a înregistrat anul trecut o creștere a vânzărilor de prefabricate din beton de peste 5 milioane de euro, conform studiului realizat de Neomar, fiind la distanță semnificativă față de următorul competitor. Pe lângă vânzarea de prefabricate din beton, compania oferă și alte produse, precum plăci ceramice de exterior și produse din piatră andezit, și o serie de servicii: montaj de prefabricate din beton, lucrări de infrastructură realizate în regim de antrepriză generală, servicii de proiectare.

În ce privește preferințele românilor, cele mai vândute pavele de pe piața românească sunt cele netede, monocrom sau cu mixuri de nuante, preferate de 84,6% dintre clienți și cele cu grosimea de 6 cm,recomandate pentru trafic ușor, preferate de 63,6% dintre clienți . Pavelele și dalele cele mai vândute sunt de nuanță gri (45,4%), însă există cerere tot mai mare pentru mixurile de culori, rezultatele studiului arătând o pondere de 27,8% pentru 2023.

Valoarea vânzărilor Elis Pavaje la pavele și dale a crescut cu 16,4% în 2023 față de anul anterior. Elis Pavaje deține supremația și pe segmentul produselor premium, cu o cotă de piață de 28,1%, în creștere semnificativă față de 2023.

„Secretul” reușitei: investiții continue în noi tehnologii și produse

Unul dintre cele mai importante ingrediente ale succesului Elis Pavaje este reprezentat de investițiile continue pentru creșterea calității și a gamei de produse. În 2023, s-au făcut investiții de 5 milioane de Euro pentru înlocuirea echipamentelor, modernizarea flotei auto, digitalizarea proceselor și oferirea de training personalizat pentru angajați.

Investițiile continuă și în acest an cu un buget de 15 milioane de euro, ce includ și sumele necesare pentru extinderea capacităților de producție cu o nouă fabrică la Stoenești.
Pentru anul 2024, compania a bugetat o creștere de 10%, în condițiile lansării de noi produse pe piața românească și a creșterii capacităților de producție.

Despre Elis Pavaje

Companie 100% românească, Elis Pavaje a fost înființată în 1991, în Petresti, județul Alba. Cu un sistem complet de produse și servicii, acoperind toate etapele procesului de amenajare, de la producție prefabricate din beton vibropresat, consultanță și proiectare, până la transport, montaj și întreținere pavaj, Elis Pavaje este partenerul de încredere pentru dezvoltarea oricărui tip de proiect.

Din 2017, compania oferă și servicii de antrepriză generală pentru lucrări de infrastructură și amenajări exterioare. Având în prezent cinci unități de producție, cu o capacitate de 23.000 mp pavaj / zi, produsele Elis Pavaje – pavele, dale, borduri, rigole, bolțari, blocheți, produse din beton pentru amenajarea grădinii, elemente de canalizare din beton vibropresat – sunt disponibile printr-o rețea vastă de distribuitori, magazine de bricolaj, precum și în showroom-urile proprii din Petrești (Alba), Stoenești (Prahova), Secuienii Noi (Neamț), Vințu de Jos (Alba) și Arad (Arad). Începând cu 2019, compania a devenit și producătoare de pavele și borduri din andezit transilvănean.

Mai multe ştiri

SCIENCE+

Emisiunea "Reporter 24"

Reporter24
Reporter24
Înfiinţat în 2019, prin intermediul unui proiect cu fonduri europene, site-ul reporter24.ro a crescut foarte mult şi a devenit unul dintre brandurile din Oltenia. Reporter 24 îşi propune să rămână o sursă de informare reală pentru regiune, cu ştiri verificate, reportaje colorate şi interviuri quality din judeţele Dolj, Olt, Gorj, Mehedinţi, Vâlcea Teleorman şi Argeş.
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri