AcasăACTUALEscrocherie cu licitaţii cu prejudiciu uriaş. Un bărbat şi o femeie păcăleau...

Escrocherie cu licitaţii cu prejudiciu uriaş. Un bărbat şi o femeie păcăleau oamenii că pot câştiga ceasuri de colecţie sau maşini de lux

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Un bărbat şi o femeie au fost reţinuţi de poliţiştii din Ilfov după ce au păcălit mai multe persoane că pot câştiga la licitaţii ceasuri de colecţie sau maşini de lux. Prejudiciul este de aproximativ 1,5 milioane de lei.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Ilfov au anunţat că au fost făcute două percheziţii în Ilfov şi una în Arad, la persoane bănuite de comiterea infracţiunilor de înşelăciune şi fals în înscrisuri sub semnătură privată, în formă continuată.
„În fapt, în perioada august 2023 – ianuarie 2024, o femeie de 39 de ani şi un bărbat de 37 de ani, prin manopere frauduloase ar fi indus în eroare persoanele vătămate, prin aceea că, le-ar fi creat acestora falsa reprezentare cu privire la posibilitatea adjudecării prin intermediul unor licitaţii publice a 122 de ceasuri de colecţie, patru autovehicule de lux şi aproximativ opt kilograme de aur, prejudiciul total fiind de 1.450.000 de lei. La percheziţie au fost descoperite şi indisponibilizate mai multe înscrisuri, în vederea continuării cercetărilor”, au precizat poliţiştii.
Patru persoane au fost duse la sediul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Ilfov pentru cercetări. Două dintre acestea au fost reţinute pentru 24 de ore, pentru înşelăciune şi fals în înscrisuri sub semnătură privată în formă continuată.
- Publicitate-spot_img

Mai multe ştiri

- Publicitate-spot_img

SCIENCE+

Emisiunea "Reporter 24"

- Publicitate-spot_img
Reporter24
Reporter24
Înfiinţat în 2019, prin intermediul unui proiect cu fonduri europene, site-ul reporter24.ro a crescut foarte mult şi a devenit unul dintre brandurile din Oltenia.Reporter 24 îşi propune să rămână o sursă de informare reală pentru regiune, cu ştiri verificate, reportaje colorate şi interviuri quality din judeţele Dolj, Olt, Gorj, Mehedinţi, Vâlcea Teleorman şi Argeş.
- Parteneriat -spot_img
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri