AcasăLIFEExpend4bles, filmul care a primit cele mai multe nominalizări la Zmeura de...

Expend4bles, filmul care a primit cele mai multe nominalizări la Zmeura de Aur 2024

spot_img
- Publicitate -spot_img
- Advertisement -

Expend4bles este filmul care a primit cele mai multe nominalizări la Zmeura de Aur 2024, o anchetă care desemnează cele mai proaste pelicule și interpretări ale anului. Expend4bles a fost o dezamăgire uriașă la box office și nu s-a putut compara cu celelalte producții, care au avut un succes semnificativ.

Lansat în toamna lui 2023, filmul cu Jason Statham, Sylvester Stallone, 50 Cent, Megan Fox și Dolph Lundgren a primit numeroase recenzii proaste din partea criticilor. Iar încasările de la box office au fost și ele dezamăgitoare: doar 51 de milioane de dolari, la un buget de 100 de milioane de dolari.

În aceste condiții, Expend4bles a primit șapte nominalizări la cea de-a 44-a ediție a premiilor Zmeura de Aur. Filmul este urmat de „The Exorcist: Believer” și „Winnie the Pooh: Blood and Honey”, fiecare cu câte 5 nominalizări.

Dezamăgirea de la box office ar putea pune punct acestei francize, în condițiile în care Sylvester Stallone a anunțat deja că prezența în Expend4bles a fost ultima pentru el.

Trofeele de la Zmeura de Aur sunt acordate în fiecare an începând cu 1981 celor mai proaste filme și interpretări din industria cinematografică. Nominalizările sunt stabilite de un comitet select, iar buletinele de vot sunt trimise ulterior membrilor cotizanți. Pentru a deveni membru cotizant cu drept de vot este suficient să achite o taxă anuală de 40 de dolari ori o cotizație pe viață de 500 de dolari.

Primele filme „The Expendables” a avut un succes major

Dezinteresul publicului pentru al patrulea film al francizei a fost cumva neașteptat, în condițiile în care celelalte trei producții s-au bucurat de interes. Franciza a apărut în 2010, când a fost lansat filmul „The Expendables”, cu încasări de 275 de milioane de dolari. La doi ani distanță a apărut un nou film, care a obținut venituri la box office de 315 milioane de dolari, în timp ce „The Expendables 3” a generat 215 milioane de dolari.

Succesul nu este evidențiat doar de profitul făcut la box office, ci și de celelalte producții care au rezultat. Exemple sunt jocurile video „The Expendables 2 Video Game” și „The Expendabros”, disponibile pe cele mai în vogă console, care au beneficiat și ele de recenzii foarte bune. A fost realizat și un video slot inspirat din franciză. Slotul „The Expendables Megaways” a fost dezvoltat de compania Stakelogic și este disponibil atât cu mize reale cât și demo în cazinoul online NetBet (L1160651W000195 ONJN, 18+, Joacă Responsabil!).

Alte nominalizări de la Zmeura de Aur 2024:

  • Cel mai prost film: „The Exorcist: Believer”, „Expend4bles”, „Meg 2: The Trench”, „Shazam! Fury of the Gods”, „Winnie the Pooh: Blood and Honey”
  • Cel mai prost actor: Russell Crowe / „The Pope’s Exorcist”, Vin Diesel / „Fast X”, Chris Evans / „Ghosted”, Jason Statham / „Meg 2: The Trench”, Jon Voight / „Mercy”
  • Cea mai proastă actriță: Ana de Armas / „Ghosted”, Megan Fox / „Johnny & Clyde”, Salma Hayek / „Magic Mike’s Last Dance”, Jennifer Lopez / „The Mother”, Dame Helen Mirren / „Shazam! Fury of the Gods”
  • Cea mai proastă actriță în rol secundar: Kim Cattrall / „About My Father”, Megan Fox / „Expend4bles”, Bai Ling / „Johnny & Clyde”, Lucy Liu / „Shazam! Fury of the Gods”, Mary Stuart Masterson / „Five Nights at Freddy’s”
  • Cel mai prost actor în rol secundar: Michael Douglas / „Ant Man & The Wasp: Quantumania”, Mel Gibson / „Confidential Informant”, Bill Murray / „Ant Man & The Wasp: Quantumania”, Franco Nero (as “The Pope”) „The Pope’s Exorcist”, Sylvester Stallone / „Expend4ables”
  • Cel mai prost regizor: Rhys Frake-Waterfield / „Winnie the Pooh: Blood and Honey”, David Gordon Green / „The Exorcist: Believer”, Peyton Reed / „Ant Man & the Wasp: Quantumania”, Scott Waugh / „Expend4bles”, Ben Wheatley / „Meg 2: The Trench”
  • Cel mai prost scenariu: „The Exorcist: Believer”, „Expend4bles”, „Indiana Jones and the Dial of…Can I go home now?”, „Shazam! Fury of the Gods”, „Winnie the Pooh: Blood & Honey”
- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Parteneriat -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri