AcasăECONOMIEFabrica de vagoane Caracal se extinde. Oportunități de angajare

Fabrica de vagoane Caracal se extinde. Oportunități de angajare

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Fabrica de vagoane Caracal și-a extins activitatea prin înființarea unui atelier de montare osii.

Prezent la inaugurare, Ion Doldurea, primarul municipiului Caracal, și-a exprimat convingerea că acest demers este menit să genereze noi locuri de muncă pentru locuitorii orașului.

De altfel, fabrica a scos la concurs pentru angajare în ultimii doi ani sute de locuri de muncă ceea ce face ca, pentru Caracal, aceasta să fie un model de investiție benefică pentru comunitate.

„Una din prioritățile mandatului meu este de a crea oportunități pentru a atrage investitori în Caracal. Investițiile înseamnă dezvoltarea orașului și prosperitate pentru comunitatea noastră. Provocarea noastră nu este atât legată de lipsa locurilor de muncă, pentru că există locuri de muncă în Caracal, ci mai degrabă de domeniile în care există cerere de forță de muncă și nivelul de salarizare. Prin dezvoltarea de noi capacități industriale vom asigura premise pentru îmbunătățirea calității vieții și siguranța locului de muncă pentru locuitorii orașului”, a declarat Doldurea.

Fabrica Astrail Rail de la Caracal este una dintre cele mai mari fabrici de vagoane de marfă din lume, cu o suprafață acoperită de 114.000 de metri pătrați.

Mai multe ştiri

SCIENCE+

Emisiunea "Reporter 24"

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are peste 16 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri