AcasăACTUALFăt abandonat de o tânără, într-o pungă, la un hotel. Poliţia a...

Făt abandonat de o tânără, într-o pungă, la un hotel. Poliţia a declanşat o anchetă

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Un făt decedat a fost găsit într-o pungă, într-un hotel din Sectorul 5 al Capitalei. Punga a fost abandonată de către o femeie cazată în hotel.

”La data de 20 august 2023, în jurul orei 07:20,  Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 17 a fost sesizată de către un angajat al unui hotel din Sectorul 5, cu privire la faptul că un alt angajat al hotelului, care se ocupă de curăţenie, a găsit, într-o pungă, un făt decedat. În temeiul sesizării, la faţa locului s-au deplasat de urgenţă poliţiştii din cadrul Secţiei 17, care au confirmat cele sesizate iniţial”, anunţă luni Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti.
În urma investigaţiilor, a reieşit că punga a fost abandonată de către o femeie în vârstă de 22 de ani, care era cazată în hotel. Cauza a fost preluată de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti, împreună cu Serviciul Omoruri din cadrul Poliţiei Capitalei.
- Publicitate-spot_img

Mai multe ştiri

- Publicitate-spot_img

SCIENCE+

Emisiunea "Reporter 24"

- Publicitate-spot_img
Reporter24
Reporter24
Înfiinţat în 2019, prin intermediul unui proiect cu fonduri europene, site-ul reporter24.ro a crescut foarte mult şi a devenit unul dintre brandurile din Oltenia. Reporter 24 îşi propune să rămână o sursă de informare reală pentru regiune, cu ştiri verificate, reportaje colorate şi interviuri quality din judeţele Dolj, Olt, Gorj, Mehedinţi, Vâlcea Teleorman şi Argeş.
- Parteneriat -spot_img
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri