AcasăACTUALFosta directoare a Penitenciarului Pelendava din Dolj, ajunsă model pe OnlyFans, le...

Fosta directoare a Penitenciarului Pelendava din Dolj, ajunsă model pe OnlyFans, le ia apărarea fraţilor Tate

spot_img
- Publicitate -spot_img
- Advertisement -

Oana Tașcău, care a lucrat 22 de ani în Administrația Penitenciarelor şi a părăsit sistemul fiind implicată în mai multe scandaluri sexuale, le-a luat apărarea frații Tate.

Fosta șefă a penitenciarului din Craiova a recunoscut public că a colaborat cu frații Tate. Ea i-a cunoscut prin intermediul unei cunoștințe la scurt timp după ce s-a pensionat și s-a hotărât să se înscrie pe OnlyFans, un serviciu utilizat în principal de lucrătorii sexuali care produc pornografie, dar care găzduiește și munca altor creatori de conținut, cum ar fi experți în fitness sau muzicieni.

CITEŞTE ŞI: Câte bilete de tratament balnear vor fi acordate anul acesta. Proiectul se află în dezbatere la Ministerul Muncii

Oana Tașcău a acceptat propunerea de a se muta în casa fraților Tate din București, a stat în vila acestora mai mult timp, a lucrat pentru ei și a învățat cum să câștige bani din aceasta „afacere”.

Când a dorit să se întoarcă în Craiova, Andrew Tate ar fi lăsat-o să plece fără probleme.

„După ce m-am pensionat, intenționam să mă apuc de OnlyFans, iar printr-o cunoștință am ajuns la el. M-a învățat tot ce se poate, iar în momentul în care eu am vrut să plec din București și să continui în Craiova, nu a fost nicio problemă, mi-a spus că mă pot întoarce oricând, putem colabora și la distanță. Totul a fost ok!“, a povestit Oana Tașcău într-o postare pe TikTok, dispărută între timp, dar recuperată de reporterii de la Adevărul.

Oana Tașcău a fost ofițer la Penitenciarul Târgu-Jiu și a lucrat ca șef de tură la Penitenciarul de maximă Siguranță din Craiova, apoi a ocupat funcția de director la unitatea de detenție Pelendava din Dolj.

În timp ce era în sistemul penitenciar, a fost implicată în numeroase scandaluri. A fost acuzată de acte de corupție și de a fi avut o relație amoroasă cu un deținut închis în dosarul „Cocaină la Marea Neagră”.

Din cauza acestor scandaluri, Oana Tașcău a ales să plece din sistemul penitenciar, chiar dacă își dorea să candideze pentru funcția de director general al Administrației Penitenciarelor. După ce s-a pensionat pe caz de boală, ea a început să posteze imagini în ipostaze intime pe platforma online destinată adulților OnlyFans

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Parteneriat -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri