AcasăACTUALFurt de obiecte unicat, dat de gol pe Tik-Tok

Furt de obiecte unicat, dat de gol pe Tik-Tok

spot_img
- Publicitate -spot_img
- Advertisement -

Caz incredibil petrecut în judeţul Botoşani. Mai mulți tineri au dat iama în sediul unei fabrici de sticlă și porțelan de unde au furat mai multe exponate unicat aflate într-o expoziție. Ba mai mult, tinerii au filmat isprăvile lor și le-au postat pe rețele de socializare online, lăudându-se cu ele.

Imaginile au ajuns și la patronul firmei din Dorohoi, care a sesizat poliția. „În ziua de 15 ianuarie 2024 am fost contactat telefonic de o persoană care mi-a adus la cunoștință că există un grup de tineri care de mai mult timp au pătruns în incinta Fabricii de sticlă și porțelan, prin efracție, în nenumărate rânduri, urcând pe pasarela situată în laterala fabricii, și au sustras din incinta fabricii și în special din Expoziția fabricii mai multe produse unicat în vederea valorificării acestora”, se arată în plângerea depusă de Mihai Debelli. La o primă estimare, produsele sustrase ar valora peste 50.000 de euro.

Bunuri vândute la liceu

O primă sesizare privind comiterea furturilor a fost făcută la la Poliția Municipiului Dorohoi, încă de luni seară, fiind menționate și numele unor suspecți, cu precizarea că o parte din bunurile sustrase din expoziție au fost vândute la un liceu din Dorohoi.

Ulterior, în cursul zilei de marți, omul de afaceri a intrat și în posesia videoclipurilor realizate chiar de făptuitori în incinta fabricii, și care au fost postate inclusiv pe Tik-Tok, făptuitorii intrând și în ziua de 16 ianuarie în fabrică. Miercuri, Mihai Debelli a fost informat de faptul că obiectele sustrase din fabrică se vând în continuare, fapt care a fost sesizat din nou verbal la Poliția Municipiului Dorohoi.

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean au confirmat faptul că a fost inițiată o anchetă în acest sens, fiind efectuate mai multe cercetări, potrivit monitorulbt.ro.

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Reporter24
Reporter24
Înfiinţat în 2019, prin intermediul unui proiect cu fonduri europene, site-ul reporter24.ro a crescut foarte mult şi a devenit unul dintre brandurile din Oltenia.Reporter 24 îşi propune să rămână o sursă de informare reală pentru regiune, cu ştiri verificate, reportaje colorate şi interviuri quality din judeţele Dolj, Olt, Gorj, Mehedinţi, Vâlcea Teleorman şi Argeş.
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Parteneriat -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri