AcasăEDUCAŢIEGala Campionilor. Primăria Slatina i-a premiat pe elevii şi profesorii cu perfomanţe...

Gala Campionilor. Primăria Slatina i-a premiat pe elevii şi profesorii cu perfomanţe (FOTO)

spot_img
- Publicitate -spot_img
- Advertisement -

Elevii cu performanţe şcolare deosebite, în anul trecut, şi profesorii lor au fost premiaţi, sâmbătă, de Primăria Slatina, în cadrul Galei Campionilor.

La Gală a fost prezent şi primarul Emil Moţ, care i-a premiat pe elevii şi profesorii de la Colegiul Naţional „Ion Minulescu”.

„Organizăm astfel de evenimente, ca de obicei, noi la Slatina, de fiecare dată când avem zilele orașului, când marcăm atestarea documentară. Astăzi facem 656 de ani de când prima oară Slatina a fost atestată documentar.  Noi premiem valorile orașului, iar astăzi am avut plăcerea și onoarea se premiez atât elevii, cât și profesorii de la Liceul Ion Minulescu. Vreau să-i felicit atât pe ei cât și pe cei peste 1.600 de elevi pe care Primăria Municipiului Slatina îi premiază de-a lungul acestor zile. Sunt emoționat și am văzut că și cei care au luat premii astăzi sunt foarte, foarte emoționați. Vreau să le spun că noi îi apreciem foarte mult, apreciem performanța lor, le dorim succes în continuare. Pe cei mici care încă nu au plecat de la liceu, îi așteptăm în fiecare an, cu performanțe și mai bune la olimpiadele naționale sau internaționale și vom fi alături de ei în fiecare an”, a declarat Emil Moţ.

Cu ocazia aniversării a 656 de ani de la prima atestare a Slatinei, primăria organizează manifestarea Gala Laureaţilor, ocazie cu care îi premiază pe cetăţenii care s-au remarcat în anul trecut.

Astfel, sâmbătă se desfăşoară Gala Campionilor, când sunt premiaţi elevii şi sportivii cu rezultate deosebite, duminică este Gala Seniorilor, când sunt onorate cuplurile care au împlinit 50 de ani de la căsătorie, iar marţi se desfăşoară Gala Superlativelor, când sunt conferite titlurile de cetăţean de onoare.

„Mai avem încă două gale, mâine avem Gala Seniorilor unde vom premia aproximativ 100 de cupluri care au împlinit 50 de ani de căsătorie. Apoi, vom avea gala superlativelor unde vom premia atât instituțiile, cât și firmele private care, anul trecut, au avut un aport foarte mare în dezvoltarea orașului nostru”, a mai declarat Emil Moţ.

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Parteneriat -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri